Allure of the Seas

- Royal Caribbean Cruise Line
Allure of the Seas er med sine 220.000 brutto ton verdens største krydstogtskib (Oslo færgen er på ca. 33.000 brutto ton).

Se alle krydstogter med Allure of the Seas her

Ombord kan der være 5.400 passagerer i 2.700 kahytter fordelt på 16 dæk. Der er et hav af aktiviteter for alle aldre ombord og de fleste af dem er inkluderet i krydstogtprisen. 

Skibets Boardwalk område er blandt andet inspireret af de kendte moler langs den engelske kyst og forlystelsesparker som Coney Island. Denne ”bydel” rummer seks suiter og 229 kahytter. Her vil være mange spændende oplevelser for hele familien med en række spisesteder, butikker, aktiviteter – og for første gang til søs – en original, håndlavet karrusel. I AquaTheater, der er nabokvarter til Boardwalk, vil gæsterne kunne svømme om dagen, tage dykkerkurser eller bare ligge og slappe af i en af de mange solstole rundt om poolen. 

Om aftenen er der flotte vandshows med lys og musik. Her vil man kunne opleve alt fra akrobatik, teater, synkronsvømning, vandballet og opvisning med professionelle udspringere. 

I centrum af skibet vil man kunne opleve Central Park, en park med tropiske planter og en afslappet atmosfære. Her finder man også et bredt udvalg af spisesteder og butikker. 

På Allure of the Seas får man hele 37 kategorier af kahytter at vælge imellem. For første gang introducerer Royal Caribbean moderne toetagers suiter med vinduer fra gulv til loft og private balkoner. Udsigten bliver mageløs! 

Her er ligeledes spa og fitness-afdeling, hvor man kan forkæle sig selv fra top til tå. Eller hvad med, at nyde din frokost i Vitality Caféen, hvor alt er tilberedt med henblik på en sund livsstil og kost. Slap af ved en af de fire forskellige pools og seks jacuzzis, nyd en kølig drink i en af de mange barer eller prøv en af de to FlowRiders surf simulators ombord. 

Hver aften kan man opleve et nyt show i det store teater, prøve lykken i kasinoet, nyde live musikken i Jazz on 4, som er en jazz og blues lounge eller blot danse natten lang i den hotteste natklub på havet. Mulighederne er mange og man kommer bestemt ikke til at kede sig ombord.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.