Kultur, action, og afslapning for hele familien

Royal Caribbean er kultur, action, og afslapning for hele familien. Royal Caribbean er et globalt brand som i mere end 40 år har givet sine gæster de mest innovative krydstogtskibe, og spændende ruter til populære rejsemål. Royal Caribbean giver dig en herlig ferie med et bredt spekter af forskellige faciliteter og underholdning i topklasse. Royal Caribbean har været først ude med meget, og har gang på gang forandret krydstogtoplevelsen med deres legerige og innovative tankegang.

Sejlområde

Krydstogtkataloget hos Royal Caribbean er stort, især til hoveddestinationen Caribien, hvor der sejles året rundt. Ud over dette tilbyder rederiet også krydstogter til bl.a. Middelhavet, Nordeuropa, Fjernøsten, Panamakanalen, Canada, Nordamerika, Mexico, Hawaii, Alaska, Australien og New Zealand.

Om skibene

Royal Caribbean er indehaver af de største krydstogtskibe som sejler på vores verdenshave. De største har plads til over 6000 passagerer af gangen, mens de mindste har plads til ca. 2.000 passagerer. Skibene er inddelt i forskellige skibsklasser, som alle har forskellige faciliteter ombord.

Unikke oplevelser

Ombord på Royal Caribbeans skibe er der højt til loftet og plads til unikke oplevelser, som kan være alt fra surfing simulatoren Flow Rider, H2O Zone vandlandet, en frit hængende jacuzzi til en boksering i fuld størrelse, mulighederne er mange hos Royal Caribbean og her kommer ingen til at kede sig.

Klassiske krydstogtfaciliteter

De klassiske krydstogtfaciliteter er en selvfølge hos Royal Caribbean, og du kan glæde dig til massevis af restauranter, cafeer, poolområde, shopping, teater, barer og klubber, samt både velassorterede fitness- og spafaciliteter. På nogle af skibene er områderne delt op i temaer, såsom Central Park, Boardwalk, Royal Promenade, pool- og sportsområde, Vitality at Sea Spa og fitnesscenter, Entertainment Place og Youth Zone.

Check-in og udflugter

Når du rejser med Royal Caribbean kan du foretage check-in online ligeså snart du har booket krydstogtet og senest 4 dage før afrejse. Vi anbefaler at foretage check-in online, så ventetiden i havnen forkortes, og du kommer hurtigere ombord. Efter bestilling af dit krydstogt vil du modtage et booking nr. som du skal bruge både ved check-in online og bestilling af udflugter på de forskellige destinationer.

Check-in og bestil udflugter

 

Kahytskategorier

Hos Royal Caribbean har du masser af muligheder for at vælge den kahyt som passer netop til dig og dine behov. De tilbyder nemlig en lang række af både indvendige kahytter, udvendige kahytter og balkon kahytter. Skal der kræses lidt ekstra er der også flere forskellige suiter at vælge imellem.

Hvilke faciliteter og fordele du har i kahytten kommer an på kahytskategorien. Læs mere om kahyttens faciliteter, fordele mv. ved bestilling af dit krydstogt eller spørg din rejsekonsulent hvis du har spørgsmål.

Restauranter ombord

Maden ombord på Royal Caribbeans skibe er af høj standard og serveres med god og effektiv service. Spis dine daglige måltider morgen, middag og aften i hovedrestauranten, som byder på en a la carte menu med masser af internationale retter. Du kan også benytte den mere uformelle buffetrestaurant.

Ombord er der også et stort udvalg af tematiserede specialrestauranter som byder på kulinariske oplevelser fra hele verden.

Bemærk! Måltider i specialrestauranterne er IKKE inkluderet i krydstogtets pris.

Drikkevarepakker

Når du sejler med et af Royal Caribbeans skibe, kan du vælge at tilkøbe en drikkevarepakke. Herunder er der flere forskellige muligheder alt efter dine ønsker og behov. Der findes både pakker med og uden alkohol. Deluxe pakken er den største og inkludere alt fra sodavand, til øl, vin, spiritus og cocktails. Tal med din rejsekonsulent, som kan guide dig angående hvilken pakke du skal vælge.

Drikkepenge

Hos Royal Caribbean er de obligatoriske drikkepenge inkluderet i krydstogtets pris.

Inkluderet i prisen

Hos Royal Caribbean er følgende altid inkluderet i prisen:

 • Ophold i valgte kahytstype
 • Måltider (ikke specialrestauranter)
 • 24 timers roomservice
 • Drikkepenge til skibets personale
 • Iste, juice, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten)
 • Udvalgte aktiviteter ombord
 • Fri adgang til alle klubber, barer og lounges
 • Shows og underholdning
 • Fitnessfaciliteter (holdtræning mod gebyr)
 • Swimmingpools og jacuzzis
 • Børneklubber.
Særligt for børn og unge

Ombord på Royal Caribbeans skibe er der selvfølgelig masser af faciliteter for børn i alle aldre. Ombord findes der også børneklubber for børn og unge på 3 – 17 år, som arrangere utallige aktiviteter for familiens yngste.

Påklædning

Størstedelen af gæsterne på Royal Caribbean foretrækker en afslappet tøjstil. Det er dog en god idé at medbringe pænere tøj (jakkesæt/smoking/kjole), da rederiet to aftener i løbet af et syv dages krydstogt holder gallamiddag, hvor man kan opleve en mere formel atmosfære.

Loyalitetsprogram

Royal Caribbean tilbyder loyalitetsprogrammet, Crown & Anchor. Som medlem har du adgang til flere medlemsfordele under dit krydstogt, såsom værdikuponer og prioriteret check-in på skibet. Du optjener også point jo flere gange du rejser med Royal Caribbean. Pointene omregnes til forskellige trin i medlemskabet, som dermed udløser forskellige fordele du kan nyde godt af under dit krydstogt.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.