Monarch

- Pullmantur Cruises
Da Monarch blev bygget i 1991, var det et af de største krydstogtskibe i verden, og det imponerer stadig med sin størrelse og faciliteter.

Se alle krydstogter med Monarch her

Monarch har været en del af Pullmanntur Cruises siden 2013 og er søsterskib til Sovereign. Der er plads til 2.733 passagerer ombord på Monarch, som kan nyde krydstogtslivet i fulde drag ved at spise i de to hovedrestauranter eller på nogle af de andre spisesteder, der giver et bredt udbud af veltilberedte og velsmagende måltider. Der er endda pizzeria og iskagesalon. 

De øvrige faciliteter er blandt andet swimmingpools, bibliotek, butikker, fitnesscenter, klatrevæg, løbebane, basketballbane, lounges, børneklub, kasino, natklub og flere barer, for eksempel 360° Bar And Lounge, hvor der er frit udsyn hele vejen rundt til at nyde havet og de kyster, Monarch sejler forbi.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.