Star Princess

- Princess Cruises
Masser af bekvemmeligheder, slap af ved et af de 4 svømmebassiner eller i Lotus Spa.

Se alle krydstogter med Star Princess her

Star Princess er et rejsemål i sig selv og med mere end 700 balkon kahytter og et helt dæk kun med mini-suiter, kan du nyde solnedgangen eller den fascinerende stjernehimmel. 

Besøg restauranterne Amalfi, Portofino og Capri eller besøg en af de 2 specialrestauranter og nyd noget af det bedste mad man kan få til søs. Her findes også en udendørs burger grill, pizzeria og is baren. 

Nyd de mange muligheder for underholdning, besøg Skywalkers Nightclub og dans til den lyse morgen. Hvis du er til det lidt mere stille og rolige, så slap af i en af de mange lounger eller barer eller besøg Shooter’s Cigar Bar. 

Masser af aktivitetsmuligheder, kunstgalleri, ni-hullers putting green, golfsimulator, sportsplads, løbebane, japansk spa med fitness center, 3 unikke show lounges og det største kasino til vands, 24-timers Internet Cafe. 

Let adgang for kørestolsbrugere til kahytterne og de fleste offentlige områder. 

Star Princess er fra 2002 og medtager ca. 2.600 passagerer og har en besætning på 1.150. Hun er 290 meter lang og kan skyde en fart på 42 km/t.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.