Sky Princess

- Princess Cruises

Sky Princess er det nye søsterskib til Majestic Princess, Regal Princess og Royal Princess. Jomfrusejladsen finder sted i oktober 2019 med et 7-nætters krydstogt i Middelhavet fra Athen til Barcelona. Hun vil opholde sig i Middelhavet det meste af november, hvorefter hun vil sejle til Fort Lauderdale på en Transatlantisk Crossing.

Se alle krydstogter med Sky Princess her

Sky Princess fortsætter med den succesfulde design-platform og de innovative funktioner, som Royal-klasse skibene er kendt for og som er med til at sætte nye standarder for moderne krydstogtskibe.

Det storslået atrium byder på alverdens underholdningsmuligheder og masser af fremagende spisesteder. På et krydstogt med Sky Princess kommer du aldrig til at kede dig! Slap af eller mor dig på det store pooldæk, der udover flere swimmingpools med bølger, varme spabade og solsenge byder på vand- og lysshow, udendørs biograf under den åbne stjernehimmel samt en lang skywalk i 40 meters højde med flot udsigt gennem det transparente gulv ned til det forbipasserende hav. På skibet finder du en verden af inspirerende og underholdende aktiviteter med alt lige fra kunstauktioner, foredrag, virtuel golf, basketball, bordtennis, løbebane, fitnesscenter, golfbane, aerobic mv. Der er også rig mulighed for at shoppe toldfri varer i de eksklusive butikker. 

Aktiviteter for børn og unge
Hos Princess Cruises har børn og unge det sjovt på deres egne vilkår. Der er endda et særligt område, som er indrettet lige netop til dem, og hvor de kan tilbringe deres fritid. Børne- og ungeområdet har de nyeste videospil og film. Desuden er der bordfodbold, brætspil og jukeboxe. For de mindste er der aktiviteter som børnekaraoke og pizzaparty, py-party og meget mere. Aktiviteterne på skibet er opdelt efter alder:

  • The Treehouse (3 til 7 år)
  • The Lodge (8 til 12 år)
  • The Beach House (13 til 17 år)

De 1830 kahytter er alle rummelige og udstyret med toilet og brusebad. Sikkerhedsboks, køleskab, TV/radio og hårtørrer. Alle udvendige kahytter er med balkon.  

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.