Regal Princess

- Princess Cruises

Regal Princess (jomfrutur i maj 2014) byder på en helt ny æra inden for krydstogtskibe.

Se alle krydstogter med Regal Princess her

Med sine 141.000 bruttoregistertons, 330 meters længde og 36 meters bredde danner skibet generøse rammer for sine 3.560 passagerer. På Regal Princess finder du blandt andet 1000 luksuskahytter med balkon samt et storslået atrium, som byder på alverdens af underholdningsmuligheder og afslappende spisesteder. 

Underholdning og aktiviteter 

På en krydtogtsrejse med Regal Princess kommer du aldrig til at kede dig! Slap af eller mor dig på flådens største pooldæk, der udover flere swimmingpools med bl.a. bølger, varme spabade og solsenge byder på vand- og lysshow, udendørs biograf under den åbne stjernehimmel samt en lang skywalk i 40 meters højde med flot udsigt gennem det gennemsigtige gulv ned til det forbipasserende hav. På Skibet finder du alverden af inspirerende og underholdnende aktiviteter med alt lige fra kunstauktioner, foredrag, virtuelt golf, basketball, bordtennis, løbebane, fitnesscenter, golfbane, arobic mv. Der er også rig mulighed for shopping i de eksklusive butikker med toldfri varer. 

Gå ikke glip af teaterproduktionerne og loungeforestillingerne der med yderst professionelle kunstere står mål med de optrædender, du kan opleve på en Boradwayscene, eller brug aftenen i de farverige kasioner, biograferne “Movies under the Stars, naturklubberne eller nyd en cocktail eller cigar i de elegante lounges. 

Børn og unge 

Har du børn eller unge med på din rejse, er der masser af sjov og underholdning til dem i det store børne- og tennagecenter med alt fra bordfodbold, brætspil, de nyesste videospil og film, jukeboxe, børnekaraoke, pizzaparty, pyparty og meget mere. 

Aktiviteterne er opdelt efter alder med Princess Pelicans (3 til 7 år), Shockwaves (8 til 12 år) og Remix-gruppen (13 til 17 år). 

Restauranter og barer 

Hele Princess Cruises-flåden er optaget i det velrenommerede gastronomiske selskab Chaîne de Rôtisseurs, og chefkokkene er kulinariske kunstnere, der stræber efter servere den absoult bedste mad med uovertruffen service og et udvalg af mad, som ændrer sig fra dag til dag og giver en uforglemmelig feinschmeckeroplevelse ombord. Regal Princess er udstyret med traditionelle restauranter med traditionelle retter, der under hele krydstogtet serveres af din egen tjener til hovedmåltiderne samt restauranter med 24-timers buffet, som frit kan benyttes, når det passer dig. Regal Princess har to 2 specialrestauranter: Sabatini’s (italiensk trattoria) og Crown Grilla med lokale specialiteter og gourmetretter. Her anbefales det at reservere plads og kuvertprisen er ikke indkluderet i den samlede pris. Slut aftenen af i det store udvalg af barer og lounges inklusive en vin- og kaviarbar. Du kan til enhver tid få et lille og mættende måltid i en af de afslappede buffetrestauranter, i pizzeriaet, cafeerne, isbaren, vinbaren eller benytte 24-timers roomservice. Du kan naturligvis også tage maden med hen til poolen og nyde den der.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.