Pacific Princess

- Princess Cruises
Pacific Princess – er sammen med søsterskibet Ocean Princess – som en perle fra Stillehavet. Mindre i størrelse og dog med masser af bekvemmeligheder og aktiviteter om bord.

Se alle krydstogter med Pacific Princess her

Slap af på dækket ved swimmingpoolen eller få en massage i Lotus Spa. 

Om aftenen er der masser af muligheder for spisning i de mange restauranter og især de 2 specialrestauranter tilbyder de bedste menuer. 

Dette skib tilbyder mere end 200 kahytter med balkon, så du ikke behøver at gå glip af en eneste solnedgang. 

Pacific Princess har plads til kun 626 passagerer og har en besætning på ca. 350. Skibet er 168 meter langt og skyder en fart på 37 km/t. Med sine 8 dæk, der selvfølgelig udover kahytter rummer de 2 specialrestauranter – Sabatini italienske restaurant og Sterling Steakhouse, 24-timers buffet / bistro, Lotus spa med fitness center, joggingbane, swimmingpool, poolside BBQ grill og pizzeria, showlounge, natklub, internet Cafe, kasino, bibliotek og kortrum. Let adgang for kørestolsbrugere til kahytter og de fleste offentlige områder.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Helle, Heidi, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.