Golden Princess

- Princess Cruises

Golden Princess’ smukke atrium er designet som et italiensk torv, hvor der altid sker noget, og hvor du kan nyde en kop kaffe, få en bid at spise eller bare slappe af og se livets gang på torvet. 

Se alle krydstogter med Golden Princess her

Ligegyldigt hvad klokken er, er vores kokke i gang med at bage, grille, sautere og forberede ingredienserne til dit næste måltid. Friskbagte brød og wienerbrød tre gange dagligt samt håndlavede saucer er med til at sætte standarden om bord på Golden Princess. Der er er utal af valgmulighedern år du skal spise. Du skal bare mærke efter hvad du har lyst til lige præcis nu, så sørger personalet for resten. Hvad end du er i humør til – om det er Golden Princess’ signatur pasta ret eller grillet helleflynder med glas kølig hvidvin, eller måske en hjemmelavet italiensk pizza – så finder du altid noget der falder i din smag om bord på Golden Princess. 

Der er masser af aktiviteter og sjove programmer for børn, og skibet er ideelt til en familieferie. Af aktiviteter for voksne kan nævnes yoga timer, golf og kunstauktioner. Der er også gode butikker om bord. 

Kahytterne er alle rummelige og er udstyret med badeværelse med toilet og brusebad. Sikkerhedsboks, køleskab, TV/radio og hårtørrer.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.