Enchanted Princess

- Princess Cruises
Krydstogtskibet Enchanted Princess er sidste nye skud på stammen hos Princess Cruises og sætter sejl i Europa i 2020.

Se alle krydstogter med Enchanted Princess her

Skibet bliver en del af rederiets Royal Class og vil blive indrettet med masser af luksus, samt lækre aktivitets- og underholdningsmuligheder. Rederiet præsenterer med Enchanted Princess en række nye tiltag, bl.a. den nye Sky Suite, som vil betage med en fantastisk udsigt fra rederiets til dato største balkon. Ud over denne nye type af Suite vil man kunne finde både kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem. 

Skibet kommer til at tilbyde forskellige underholdningsshows, teater- og musicalforestillinger, får en lækker swimmingpool på topdækket og et bredt udvalg af shopping muligheder. Oplev kasinoet, en film, på det store lærred under stjernerne eller musik og dans til et af aftenarrangementerne. 

Skibet byder også på forskellige sportsbaner, hvor man kan holde formen ved lige under krydstogtet. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge Lotus Spa, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger. 

Tekniske data: 3660 passagerer, 1346 besætningsmedlemmer, 1830 kahytter. Skibet er 330 meter langt og 47 meter bredt og kan skyde en fart på ca. 43 km.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.