Discovery Princess

- Princess Cruises
Discovery Princess - et skib i en kongelig klasse

I 2021 lancerer Princess Cruises deres sjette og sidste skib i deres Royal-Class, Discovery Princess.

Skibet vil blive indrettet med masser af luksus, samt lækre aktivitets- og underholdningsmuligheder. Og med sine i alt 1830 kahytter og suiter i forskellig karakter og størrelse, vil der være lidt at vælge imellem når det kommer til indkvartering på krydstogtet. Skal det være ekstravagant, har du endda mulighed for at bo i den udsøgte Sky Suite, som vil betage med en fantastisk udsigt og den største balkon til søs. Skibet vil også byde på et stort udvalg af restauranter og barer at vælge imellem.

Skibet kommer til at tilbyde forskellige underholdningsshows, teater- og musicalforestillinger, får en lækker swimmingpool på topdækket og et bredt udvalg af shopping muligheder. Oplev kasinoet, en film på det store lærred under stjernerne eller musik og dans til et af aftenarrangementerne.

Skibet byder også på forskellige sportsbaner, hvor man kan holde formen ved lige under krydstogtet. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge Lotus Spa, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger.

Tekniske data: 3660 passagerer og 1346 besætningsmedlemmer. Skibet bliver 330 meter langt, 47 meter bredt og vil have hele 19 dæk.

Se alle krydstogter med Discovery Princess her

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.