Coral Princess

- Princess Cruises
Coral Princess er et af to skibe i Princess flåden specielt bygget til at sejle gennem Panama kanalen. 

Se alle krydstogter med Coral Princess her

Med Coral Princess kan du slippe væk fra hverdagen på en luksuriøs måde, da der ombord findes alle de bekvemmeligheder man kan tænke sig.

Skibet er bygget i 2002 og har et imponerende udvalg af spisemuligheder, såsom specialrestauranterne Sabatini’s Italian Trattoria og Bayou Cafe & Steakhouse. Coral Princess tilbyder en bred vifte af fællesfaciliteter, som man ellers kun ser på de større skibe og er det skib i flåden der tilbyder de fleste kahytter med balkon. 

Skibet kan medtage 1.970 passagerer og har en besætning på ca. 900. Skibet er 294 meter langt og skyder en fart på ca. 41 km/t. 

Skibet har 16 dæk og her findes der udover kahytterne følgende faciliteter: kunstgalleri, 9 hullers putting range og golfsimulator, masser af sportsmuligheder også for børn, fitness center med spa, specialrestauranter, Crooners Martini Bar, Churchill cigar lounge, europæisk inspireret kasino, internet cafe. Let adgang for kørestolsbrugere til kahytter og de fleste offentlige områder. 

Kahytterne er alle rummelige og er udstyret med badeværelse med toilet og brusebad. Sikkerhedsboks, køleskab, TV/radio og hårtørrer.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.