Caribbean Princess

- Princess Cruises
Caribbean Princess er fra april 2004 og har en kapacitet på op til 3.600 passagerer og en besætningn på 1.200.

Se alle krydstogter med Caribbean Princess her

Skibet vejer 112.900 brutto tons. 

Skibets unikke atrium er designet som en italiensk piazza, hvor du kan få en bid at spise eller bare slappe af og se livets gang på torvet. 

Andre højdepunkter i dette skib omfatter Crown Grill, et klassisk steakhouse, Sanctuary dæksarealet, som er reserveret kun for voksne, og Movies Under the Stars®, som er en udendørs biograf og teater. Skibet har ikke mindre end 6 restauranter og også rigtig mange cafeer og barer. Om aftenen er der shows og udnerholdning til den helt store guldmedalje. 

Der er masser af aktiviteter og sjove programmer for børn, og skibet er ideelt til en familieferie. Af aktiviteter for voksne kan nævnes yoga timer, golf og kunstauktioner. Der er også gode butikker om bord. 

Kahytterne er alle rummelige og er udstyret med badeværelse med toilet og brusebad. Sikkerhedsboks, køleskab, TV/radio og hårtørrer.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.