Le Laperouse

- Ponant Cruises

Oplev unikke sejldestinationer ombord på skibet Le Laperouse fra Pontant Cruises. 

Se alle aktuelle krydstogter med Laparouse her

Le Laperouse er det første af fire skibe i en helt ny serie, som Ponant Cruises lancerer i løbet af de kommende år. Le Laperouse bliver søsat til foråret, og spændende sejlruter er allerede planlagt for sommeren 2018. Denne nye yacht tilbyder med sit innovative design og miljøvenlige udstyr, sine elegante, store suiter og loungeområder en helt unik krydstogtoplevelse. 

Med en kapacitet på blot 92 staterooms og suiter vil du få den uforlignelige oplevelse af et intimt krydstogt med muligheden for at udforske et stadigt stigende udvalg af destinationer – som altid med Ponants velkendte afslappede komfort og luksus. 

Med Le Laperouse vil du opleve unikke sejlruter, destinationer helt utilgængelige for større skibe, luksuriøs yacht-lignende atmosfære, raffineret og personlig service samt gastronomi på højt niveau.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.