Le Bougainville

- Ponant Cruises

Fransk intimitet og lys elegance i luksuriøs indpakning

Velkommen ombord på den smukke yacht Le Bougainville fra franske Ponant Cruises. Skibet blev søsat i år 2019 og er det tredje skib i rederiets Explorers-Class, Skibet er udstyret med den nyeste og mest innovative og miljøvenlige teknologi. 

I udformningen og designet er der kræset for alle detaljer og skibet fremstår smukt, luksuriøst, med lys og elegant indretning, alt sammen inspireret af den unikke atmosfære der opstår ved havet og til søs. Glæd dig til rumlige suiter, staterooms og loungeområder, samt flotte panoramaudsigter over hele skibet. Selv kalder Ponant, skibets design for en subtil blanding af intimitet og komfort.

Ombord finder du både staterooms og suiter i forskellige størrelser og med forskellige faciliteter, alle de 92 staterooms og suiter er udstyret med privat balkon. Herudover har skibet et lækkert sol- og pool dæk i skibets bagerste ende. Glæd dig til et dyp i poolen med ”infinity style”, hvor du kan nyde udsigten mod skibets kølvand og horisonten. 

Ombord finder du også både et teater, et kunstgalleri, en spaafdeling og fitnesscenter. Herudover vil der blive kræset for dine smagsløg i skibets barer og restaurant. Glæd dig også til at nyde udsigten fra skibets smukke panoramalounge.

Grundet skibets størrelse sejles der mod spændende og ofte mindre destinationer end det er muligt at nå for de større krydstogtskibe. Nyd en svømmetur direkte fra skibets hydrauliske platform, giv dig i kast med kajak eller paddle-boarding. Skibet tilbyder også udflugter i de medbragte Zodiacs både. 

Tekniske data: 184 passagerer og 110 besætningsmedlemmer. Skibet er 131 langt og har i alt 7 dæk.

Se alle krydstogter med Le Bougainville her
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.