Le Boréal

- Ponant Cruises
Le Boréal er en fantastisk mega-yacht med plads til 264 gæster og en besætning på 139.

Se alle krydstogter med Le Boréal her

Skibet forbliver tro mod rederiets filosofi og udstråler en unik atmosfære med en subtil blanding af luksus, intimitet og velvære. 

Der er 132 kahytter og suiter mellem 22 m² og 49 m², hvor kun 8 kahytter ikke har balkon.

Lækre materialer, diskret elegance og en smagfuld indretning kombineret med horisontale udvendige og indvendige linjer der afspejler en maritim stemning. Udsmykket med beroligende neutrale toner, oplivet med stænk af rødt, hvilket er rederiets signaturtema, forbindes tradition og innovation og skaber det personlige præg i ånden af "private-yachting".

Der er 2 restauranter på Le Boréal. Der er ingen faste borde eller spisetidspunkter. Vine til frokost og middag er inklusiv i prisen samt vand, kaffe og te.

Skibet har egen marina til vandsport direkte fra skibet. Her har gæsterne mulighed for at sejle kajak, windsurfe, snorkle og dykke (kræver dykkercertifikat).

Plads pr. gæst: 53,4 m²

Besætning pr. gæst: 0,62

Topfart: 16 knob, ca. 30 km/t

All-inclusive: Nej, men vine til frokost og middag er inkluderet.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.