L'Austral

- Ponant Cruises

Top moderne mega-yacht, der sejler blandt spændende og unikke destinationer - vandsport foregår direkte fra skibet.

Se alle krydstogter med L'Austral her

L'Austral blev søsat i 2011 og ligesom søsterskibet Le Boréal er L'Austral en fantastisk mega-yacht med plads til 224 gæster og en besætning på 140. Skibet forbliver ligeledes tro mod rederiets filosofi - at skabe en unik atmosfære, en subtil blanding af luksus, intimitet og velvære. Der er 132 kahytter og suiter ombord, som er mellem 22 m² og 49 m² og kun 8 kahytter som ikke har balkon. 

Lækre materialer, diskret elegance og en smagfuld indretning kombineret med udvendige og indvendige linjer for at afspejle en nautisk stemning. Ombord er beroligende neutrale toner oplivet med stænk af rødt, hvilket er rederiets signatur tema, der forbinder tradition og innovation til at skabe personlige præg i ånden af "private-yachting".

Der er 2 restauranter på L'Austral. Der er ingen faste borde eller spisetidspunkter. Vine til frokost og middag er inklusiv i prisen samt vand, kaffe og te.

Skibet har egen marina til vandsport direkte fra skibet. Her har gæsterne mulighed for at sejle kajak, windsurfe, snorkle eller dykke (kræver dykkercertifikat).

- Plads pr. gæst: 53,4 m²
- Besætning pr. gæst: 0,62
- All-inclusive: Nej, men vine til frokost og middag er inkluderet

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.