Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Ponant Cruises ****

Se alle aktuelle krydstogter med Ponant Cruises her

Ponant Cruises er et fransk rederi, der har sit hovedkontor i Marseille. Ponant Cruises er et søsterselskab til CMA CGM, der er verdens tredjestørste shippingselskab. Ponant Cruises tilbyder krydstogter til unikke destinationer og benytter sig af mindre yachts og skibe. 

Historien om Ponant Cruises startede i 1988, hvor konstruktionen af rederiets første skib Le Ponant gik i gang og stod klar tre år efter i 1991. Le Ponant er et 3-mastet, 88 m lang sejlskib med plads til 64 passagerer og 32 besætningsmedlemmer. 

Rederiet har haft flere skibe, alle mindre yachts, men har solgt ud af flåden for at kunne tilføje 4 nye ultra luksus yachts, nemlig Le Boréal fra 2010, L’Austral fra 2011 og Le Soléal fra 2013. Det fjerde skib forventes klar i 2015. Udover den moderne indretning med balkon på 95% af de 132 suiter på yachten er disse designet som private yachts. 

Fransk gastronomi

Den franske chefkok ombord på skibet sørger for, at retterne, der bliver serveret er fransk inspireret og at alt er helt i top. På destinationerne, hvor skibene holder til, sørger chefkokken selv for at købe frugt, grønt og fisk, så alle råvarer er så friske som muligt under sejladsen, og derved vedligeholder den høje standard som Ponant er kendt for. På alle Ponants skibe finde man to restauranter, som begge kan rumme alle skibets gæster. Du kan selv bestemme, hvornår du vil spise til middag, da der ikke er nogle faste tider for dette. Vand, vin og kaffe/te til frokost og aften er inkluderet i prisen. 

Rederiet har mange forskellige destinationer, bl.a. Alaska, Fransk Polynesien, Australien og de mange øer i Stillehavet, men også Middelhavet og Nordeuropa er på listen over de mange spændende destinationer og sejlplaner. 

Du er velkommen til at sende os en mail på info@how2cruise.dk, hvis du er interesseret i krydstogter med Ponant Cruises.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.