Iona

- P&O Cruises

Kom med til unikke destinationer i 2020, ombord på det nye unikke skib, Iona.

Se alle krydstogter med Iona her

Krydstogtskibet Iona er P&O Cruises nyeste bud på et skib i verdensklasse.

Med innovativt design og med henblik på at bringe havet, himlen og kysten tættere på, vil Iona sætte nye standarder for P&O Cruises. Iona’s SkyDome – den første af sin art i krydstogtbranchen – er en stor en glaskuppel over skibets poolområde, der både tillader dagslyset men også giver unikke muligheder for at se på stjernehimlen om aftenen. 

Ombord finder man moderne kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt mere end 15 spisesteder at vælge imellem. Ombord er der underholdning for enhver smag, alt lige fra afslapning ved en af skibets 4 swimmingpools eller 18 spabade, til shows, teater og dans under stjernerne om aftenen. Skibet tilbyder ligeledes aktiviteter og underholdning for børn og unge.

P&O Cruises har også tænkt på miljøet, da Iona anvender den nyeste teknologi med brugen af flydende naturgas (LNG) i stedet for den traditionelle og knap så miljøvenlige dieselolie.

Tekniske data: 5200 passagerer, skibet er 300 meter langt og har i alt 19 dæk. Jomfrusejlads maj 2020.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.