Azura

- P&O Cruises

Azura tilbyder et utroligt udvalg af barer, restauranter, underholdning, sport- og spafaciliteter plus masser af andre spændende og unikke features. 

Se alle krydstogter med Azura her

Azura er et af de største krydstogtskibe i P & O Cruises flåde.

I hjertet af skibet findes hendes atrium, et meget socialt sted placeret over tre storslåede dæk, med en café, kunstgalleri, boghandel, bibliotek og shopping. Om aftenen er du inviteret til at tage din partner og danse natten væk på et smukt poleret dansegulv. I The Playhouse teatret kan du opleve shows i stil med de kendte shows fra London West End.

The Retreat er en al fresco spa-terrasse udelukkende beregnet til voksne, som tilbydes behandlinger under luftige Cabanas og den månebelyste himmel. Azuras spa kahytter tilbydes prioriteret adgang til disse faciliteter. 

På Lido dækket findes SeaScreen, en udendørs biograf, som viser de klassiske komedier, britiske film favoritter og Hollywood blockbusters. 

Spisning er også i centrum ombord. Ud over tre restauranter, der tilbyder et udvalg af Club Dining – det samme bord, på samme tid hver aften, og Freedom Dining – ingen fast siddeplads eller spisetider, er der også mulighed for at besøge de andre, bl.a. Sindhu, den første restaurant på et krydstogtskib med en Michelin stjerne kok (Atul Kochhar). 

Tekniske data: Jomfrusejlads april 2010. Længde 290 meter, bredde 36 meter, 14 passagerdæk, 115.055 bruttotons, skyder en fart på 22 knob (ca. 40 km). Der er plads til 3096 passagerer og en besætning på 1226 m/k.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.