Rederier

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

 • Tidsforskel

P&O Cruises ****

Se alle aktuelle krydstogter med P&O Cruises her

P&O Cruises er et af verdens ældste krydstogtrederier og blev grundlagt i 1837. Selskabet har i over 100 år været et vigtigt bindeled mellem britiske kolonier og moderlandet. P&O har en flåde på seks skibe, der alle har et relativt højt personale/gæsteforhold, som sikrer højt serviceniveau og behagelig atmosfære.

P&O’s hjemmehavn er i Southampton, England,, hvor også mange af rederiets krydstogter starter fra. Det er muligt, at tage på et længere krydstogt, world cruise hver vinter, eller segmenter af et world cruise eller ture fra Southampton til Caribien. Rederiet tilbyder også fly&cruise i Caribien, hvor du flyver fra England til Caribien. 

Klassisk stil og design

Ombord på skibene finder du en traditionel klassisk engelsk stil og i løbet af krydstogtet kan du opleve flere formelle aftener, hvorfor det anbefales, at medbringe et jakkesæt eller smoking. Hvis du ønsker et krydstogt med en blanding af moderne og traditionel engelsk stil, kan P&O helt klart anbefales. 

Kahytter og suiter ombord

Træk gardinerne fra og du bliver mødt af de glinsende norske fjorde, Hong Kong havns imponerende skyline, Dubrovniks klassiske borg eller solen der stiger op over Venedigs tage. Er der nogen bedre måde at starte dagen på? Nogle af skibene har specielle singlekahytter, der er yderst populære. Ønsker du en særlig singlekahyt til en god pris, er det en god ide, at bestille i god tid. 

I kahytterne vil der være 

 • TV 
 • Bomulds lagen af egyptisk bomuld 
 • Te og kaffefaciliteter 
 • Minibar 
 • Hårtørrer 
 • Dejligt badeværelse med lækre badeprodukter 
Suiterne har også et lounge område med sofa og bord, ekstra garderobeplads, strygejern, dvd afspiller samt mini stereo.

Cruise for voksne og familier

P&O er et af de få rederier, der tilbyder skibe kun for voksne.

1) For voksne: Arcadia og Aurora er eksklusivt for voksne.
Børn under 18 år kan ikke sejle med. De 2 skibe er dem som oftest sejler lidt længere krydstogter.

2) For familier: Azura, Britannia, Iona, Oceana og Ventura.
Er skibe der blev skabt med fokus på nydelse og komfort til hele familien, med børnevenlige swimmingpools og store børnevenlige offentlige områder og med områder kun for voksne. P&O Cruises har også gratis børneklubber for 2-17 årige. Klubberne hedder The Reef og er opdelt i fire aldersgrupper og tilbyder masser af spændende aktiviteter hver dag.

Underholdning, spa og sport

P&O har et stort antal aktiviteter. Du kan f.eks. dyrke motion i de veludstyrede fitness centre, nyde behandlinger i den flotte spa-afdeling, sole sig ved swimmingpoolen på det store åbne dæk.

Blandt indendørs aktiviteter kan du bl.a. finde bridgesaloner, bibliotek med et stort udvalg af bøger samt mange lounges med dertilhørende bar. Derudover kan man inden frokosten, prøve sin sangstemme af med ”sing along” i pubben. Senere på aftenen kan du nyde broadway shows og bagefter tage på bar eller diskotek, som har åbent til langt ud på natten. Nogle af P&O’s skibe medbringer ikke gæster under 18 år. Andre har derimod gode børnefaciliteter. 

Spisning ombord

Ombord kan du nyde det traditionelle engelske køkken eller vælge mellem mere internationale retter.

Hovedrestauranten – 4 – 5 retters menuer med retter fra det engelske køkken over det klassiske køkken til vegetariske retter.

Club Dining – Fast bord hver aften med de samme mennesker. Kl. 18.30 eller kl. 20.30 

Freedom Dining – På Azura, Ventura og Oceana vælger du selv, hvornår du vil spise. 

Buffetrestauranten – Afslappet påklædning. Åben for morgenmad, frokost og middag 

Tillægsrestauranter: 

Select Dining: Alle skibene har minimum to alternative restauranter, men der skal bestilles bord, og der er et tillæg på mellem GBP 5 og 30. 

Fitness & Sport ombord 

Ombord på skibene, finder man holdtræning med underviser i aerobic, yoga og pilates (mod tillæg). Deck tennis, fodbold, cricket, golf, shuffleboard samt løbebane. 

Hvor sejler P&O Cruises?

På en krydstogtsrejse med P&O Cruises kan du vælge at besøge fantastiske destinationer i Nordeuropa, Middelhavet, Fjernøsten, Panama Kanalen, Caribien og Sydamerika, Australien. 

Inkluderet i prisen

 • 4 – 5 retters menu i a la carte restauranter 
 • Mange retter i buffetrestauranten 
 • Pool grill: burger og hotdog 
 • Traditionel engelsk ”Afternoon tea” 
 • 24-timers roomservice 
 • Iste, vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationerne i buffetrestauranten) 
 • Aktiviteter ombord 
 • Fri adgang til alle diskoteker, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere) 
 • Spektakulære sceneshows
Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.