Sirena

- Oceania Cruises

Det elegante Sirena er søsterskib til Regatta, Insignia og Nautica, hvis velkendte intime og varme stemning også findes på Sirena. 

Se alle krydstogter med Sirena her

Besætningen på 400 personer sørger for den bedste service til de 1250 gæster. Skibets 342 staterooms måler fra 15 og op til 92 m2 og findes i ni forskellige kategorier. Alle staterooms har som minimum; Wi-Fi, fladskærms-TV, DVD-afspiller og minibar. Sirena har et bredt udvalg af restauranter, såsom Tuscan Steak, der har italienske specialiteter på menuen og Jacques Bistro, der serverer fransk cuisine. Den prisvindende Canyon Ranch Spa byder på en bred vifte af wellness-behandlinger samt fitness, yoga og pilates. I kasinoet kan du tage dig et spil poker eller roulette, og på dækket kan du nyde udsigten og tage en dukkert i poolen eller slappe af i de to whirlpools.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.