Marina

- Oceania Cruises
I 2011 søsatte Oceania Cruises sit nye flagskib; M/S Marina og den velkendte atmosfære ombord Oceanias skibe blev taget et skridt videre.  

Se alle krydstogter med Marina her

M/S Marina har plads til 1.258 gæster, der serviceres af en besætning på hele 800 mand. Skibet er således større end de tre oprindelige, men den samme velkendte og meget populære service og ikke mindst gastronomi vil fortsat være kendetegnet ombord M/S Marina. Dette understreges af, at der findes intet mindre end seks restauranter ombord med hver sit tema, så man har mulighed for stor gastronomisk variation på et krydstogt med M/S Marina. 

Alle kategorier tilbyder store, rummelige kahytter og med smukt indrettede badeværelser. Tidligere gæster med Oceania Cruises vil således kunne genkende livet ombord fra de nuværende skibe; Regatta, Insignia og Nautica, men nu med endnu flere valgmuligheder og et køkken på højeste niveau.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.