Pride of America

- Norwegian Cruise Line

Aloha! Kom om bord på Pride of America og oplev den bedste måde at rejse mellem Hawaii øerne.  

Se alle krydstoger med Pride of America her

Fra det øjeblik du træder ind i Capitol Atrium, med den skyhøje glaskuppel i Tiffany stil og den storslåede trappe, ved du at dette er et spektakulært krydstogtskib.  

Ombord finder du 18 spisemuligheder, så der er nok at vælge imellem. Der er både helt traditionelle valgmuligheder til kæmpemæssige buffeter. Du har adgang til en verden af muligheder, herunder fransk gourmet, japansk Teppanyaki og et første klasses Steakhouse, dog mod et ekstra gebyr. Du finder også et stort udvalg af barer, og i skibets cafe kan du nyde din kaffe, præcis som du foretrækker den. 

Fremragende kahytter, rummelige suiter og masser af kahytter med privat balkon, hvor du kan sidde og spotte hvaler, nyde udsigten til Kilauea vulkanen og den dramatiske udsigt over Na Pali kysten med den store nationalpark i baggrunden. 

Fantastiske shows i Hollywood Theatre, et state-of-the-art fitness center, en sportsplads, barer og lounges af enhver art, to swimmingpools, seks jacuzzier, børnecenter, diskoteker for teenagerne og meget mere findes ombord og inkluderet i dit krydstogt.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.