Norwegian Sun

- Norwegian Cruise Line
Norwegian Sun er et smukt skib i mellemklasse. Det har plads til 1.936 gæster, er bygget i 2001 og blev renoveret i 2004.

Se alle krydstogter med Norwegian Sun her

Ombord findes mange aktiviteter både udendørs og indendørs, blandt andet swimmingpool, boblebad, joggingbane, basketball- og volleyballbane, fitness center, bibliotek, skønhedssalon, shopping galleri og konferenceværelser. Om aftenen kan man se shows i det store Stardust Teater i farverig Las Vegas Style, spille på skibets kasino eller lytte til musik eller tage en drink i en af skibets barer og lounger. 

Børn får hurtigt nye venner i børneklubberne, som er inddelt i fire forskellige klubber fordelt på aldersgrupper mellem 2 til 17 år. Her er der mange aktiviteter hver dag for børnene, samt områder som kun er for børn. 

Ombord på Norwegian Cruise Lines skibe anvendes konceptet “Freestyle Cruising”, hvilket betyder at der er en høj grad at frihed til selv at vælge hvad man vil og hvornår. For eksempel er der ikke faste borde, og heller ikke faste middagstidspunkter. Istedet er der frit valg blandt skibets 10 restauranter hver aften. Der er også roomservice døgnet rundt.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.