Norwegian Joy

- Norwegian Cruise Line
Ombord på luksuriøse Norwegian Joy kan du nyde Alaskas smukke og storslåede natur, eller de skønne strande ved den mexicanske riviera. Men den største oplevelse som Norwegian Joy kan byde på, er nok den legendariske sejlads gennem Panamakanalen.

Se alle krydstoger med Norwegian Joy her

Krydstogtskibet Norwegian Joy blev bygget i 2017 og er en del af Norwegian Cruise Line’s Breakaway Plus Class og søsterskib til Norwegian Bliss. Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, samt et stort udvalg af restauranter og barer.

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder den populære og familievenlige Aqua Park, et kasino, en racerbane, underholdningsshows og meget mere. 

Skibet byder også på et velassorteret fitnesscenter hvor du kan holde formen ved lige under dit krydstogt. Har du brug for en velværende stund, kan du besøge Mandara Spa & Salon, hvor du kan bestille forskellige afslappende og velværende behandlinger.

Tekniske data: 3883 passagerer, 1821 besætningsmedlemmer, skibet er 333 meter langt og 41 meter bredt.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.