Norwegian Epic

- Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line byder velkommen til næste generation af ”Freestyle Cruising” med deres nye mastodont skib Norwegian Epic, der begyndte sejlads sommeren 2010.

Se alle krydstogter med Norwegian Epic her

Med plads til 4.100 passagerer og et mekka af innovativ underholdning ombord er stilen lagt for videreudvikling af Freestyle konceptet. Der er tænkt på alle segmenter af krydstogtgæster, men i særlig grad børnefamilier med et stort antal familievenlige og ikke mindst fleksible kahytter. Norwegian Cruise Line er kendt for børnevenlige priser.  

Størstedelen af kahytterne er NEW WAWE og kendetegnes ved en lidt anderledes indretning end traditionelle kahytter og med mulighed for at slå kahytterne sammen.

EPICs store vandpark og sportskompleks samt WII område er en oplevelse børn såvel som voksne vil glæde sig over. Blandt andet kan nævnes bowlingbaner, Squash og basket ball, Spa, fitness og en ægte rappelling væg. Som noget særligt finder man om bord en ægte ICE BAR, den første af slagsen om bord på et krydstogtskib. 

Freestyle Dining er endvidere optimeret med et enormt udvalg af tema restauranter med alt tænkeligt fra steak house til japansk – og alt hvad der ligger derimellem. Der er to hovedrestauranter om bord, der har panorama vinduespartier som skaber lys og luftig stemning – og der er dansegulv og levende musik både under og efter middagen. Der er 20 forskellige muligheder inden for diverse gastronomiske genre, hvad end man ønsker privat udendørs middag eller italiensk for hele familien under afslappet atmosfære. 

Som noget ganske særligt er underholdningsprogrammet og ikke mindst nattelivet ombord på skibet udviklet med spændende tiltag, for eksempel ”The Blue Men Group” der som nytænkende og spektakulær underholdning kan kun opleves om bord på NORWEGIAN EPIC. Der er sketches og cirkus teater og et stort antal dansesteder og barer.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Helle, Anna, Henrik, Louise, Heidi

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.