Norwegian Bliss

- Norwegian Cruise Line

Norwegian byder velkommen til flådens 16. skib, Norwegian Bliss.

Se alle krydstogter med Norwegian Bliss her

Fra vinteren 2018 kan gæster tage med Norwegian Bliss på eventyr i Caribien og Alaska. Noget helt unikt på Norwegian Bliss er de to observations-lounges. Gæster kan læne sig tilbage i afslappende omgivelser og få panoramaudsigt over det storslåede hav og de smukke naturoplevelser. Den eksklusive The Haven observations-lounge er i 2 etager og er for gæster, der bor i The Haven kahytter. Den anden observations-lounge er beliggende i skibets front og tilbyder ligeledes en formidabel udsigt.

Som de to søsterskibe, Norwegian Escape og Joy, er Norwegian Bliss flot dekoreret udvendigt. Den amerikanske designer Roger Wyland har designet skibets ydre med inspiration fra undervandsverdenen og Alaskas vilde natur.

Som på alle andre af Norwegians skibe er der et stort udvalg af aktiviteter, underholdning samt spisesteder ombord. Slap for eksempel af i observations-loungen med en kølig drink eller snup en massagebehandling i spaen. Skal der mere fart over feltet er der forskellige sportsaktiviteter ombord og et mavekildrende vandland. Om aftenen optræder forskellige artister. Gæster kan prøve deres held i kasinoet eller nyde en drink i en af de mange barer. 

Kahytskategorien The Haven er skibets mest luksuriøse og indbefatter 24 timers butler service og adgang til privat soldæk. Disse kahytter er beliggende højt oppe i skibet og fås også med Spa. For gæster der rejser alene, tilbyder Norwegian Bliss studio kahytter, som giver adgang til den private Studio Lounge. Rejser I en større gruppe eller familie sammen, kan der med fordel vælges de nye sammenkoblede kahytter. 

Norwegian Bliss har kapacitet til 4004 gæster 
Længde: 329 m


Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.