Norwegian Cruise Line

En moderne måde at tage på krydstogt

Norwegian Cruise Line (NCL) er et krydstogt for hele familien. NCL’s flåde består af forholdsvis nyere skibe, hvor de fleste er bygget siden 2001. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i amerikansk stil og byder på underholdning såvel indendørs som udendørs. 

Sejlområde

På et krydstogt med NCL kan du komme på fantastiske rejser over det meste af verden, glæd dig til oplevelser i bl.a. Afrika, Asien, Nordeuropa, Middelhavet, Caribien, Panamakanalen, Nord- og Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada og Alaska.

Se krydstogter med rederiet

Nyd friheden i Freestyle Cruising

NCL præsenterer med deres koncept Freestyle Cruising en moderne måde at tage på krydstogt på. Med Freestyle Cruising har du mulighed for at planlægge dine dage, som du vil og efter din egen tidsplan. Der er ikke faste spisetider og heller ikke faste pladser. Du vælger også selv den restaurant, du vil spise i. Der er mange mindre restauranter uden tillæg - og også nogle med tillæg. Dress code? Nej, du kan klæde dig afslappet, som du vil. Du skal dog nok ikke komme i badebukser i restauranten :-). 

Om skibene

De genkendelige og smukt dekorerede NCL skibe kommer i flere forskellige størrelser og skibsklasser. De mindste skibe har plads til ca. 2300 passagerer af gangen og de største i flåden kan rumme helt op til 5000 passagerer af gangen. Fælles for alle skibene er den innovative tankegang som dels ligger bag koncept, design og teknologi.

Familieaktiviteter og eksklusiv underholdning

Ombord på et krydstogt med NCL kommer man næppe til at kede sig, da skibene både byder på massevis af spisemuligheder, familieaktiviteter og eksklusiv underholdning.

Forestil dig eksempelvis at spille Wii på en to etager høj skærm eller bowle midt i Middelhavet eller Det Caribiske Hav. Prøv at spille gigant skak til en fantastisk havudsigt eller en klatretur på et bjerg. Skibene byder selvfølgelig også på både på poolområde, shopping, teater, barer og klubber, samt både velassorterede fitness- og spafaciliteter.

"Prima får mig til at ønske, jeg var teenager!"

Krydstogtekspert Henrik Mølgaard, Profil Rejser har anmeldt Norwegian Prima: "Hvis du har en familie med større børn, der søger masser af aktiviteter, og samtidig vil nyde Caribiens sol, er Norwegian Prima intet mindre end en fest. Tag med på en tur til restauranter, boardwalk, pools og underholdning. Og hold godt fast undervejs, for der er så meget at fortælle".

Se test af Norwegian Prima her

Aktuelle tilbud og kampagner med Norwegian Cruise Line

Check-in og udflugter

Når du rejser med NCL kan du foretage check-in online ligeså snart du har booket krydstogtet. Vi anbefaler at foretage check-in online, så ventetiden i havnen forkortes og du kommer hurtigere ombord. Efter bestilling af dit krydstogt vil du modtage et booking nr. som du skal bruge både ved check-in online og bestilling af udflugter på de forskellige destinationer. 

Check-in og bestil udflugter

 

Kahytskategorier

Tankegangen bag Freestyle Cruising er også videreført i NCL’s kahytter, som byder på en bred vifte af både almindelige indvendig, udvendig, balkon. minisuiter & suiter, men også nogle særlige og unikke kahytskategorier med forskellige temaer og fordele, herunder kategorierne The Haven og Spa.

Læs mere om kahyttens faciliteter, fordele mv. ved bestilling af dit krydstogt eller spørg din rejsekonsulent hvis du har spørgsmål.

Restauranter ombord

Hvert skib i NCL flåden har to restauranter, som er inkluderet i krydstogtet, en a la carte restaurant og en buffetrestaurant. Begge serverer forskellige, friske og velsmagende retter, når du ønsker det. Herudover vil der også være en række af specialrestauranter med forskellige temaer og menuer.

Du vil ombord på NCL finde fristende restauranter, grill, buffeter og caféer til at tilfredsstille enhver sult – morgen, middag og aften.

Bemærk! Måltider i specialrestauranterne er IKKE inkluderet i krydstogtets pris.

Drikkevarepakker

Du kan vælge mellem flere forskellige drikkevarepakker under dit krydstogt med NCL. Eksempelvis Premium pakken, som inkludere et udvalg af sodavand, øl, spiritus, cocktails og vin (serveret i glas) op til USD 15,- pr. drik. Premium drikkevarepakken er dog allerede med i prisen, såfremt du har booket en af kahytskategorierne The Haven, Spa eller andre suiter (dog ikke mini suiter).

Du kan også vælge at købe en Free at Sea pakke, som ud over Premium drikkevarepakken også inkluderer eksempelvis Wi-Fi, specialrestaurantpakke og udflugtspakke. Mulighederne for at tilkøbe pakker er mange og kan skræddersys til netop dine behov. Tal med din rejsekonsulent om, hvilken løsning som er den bedste for dig.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er IKKE inkluderet i krydstogtets pris. Drikkepenge afregnes efter faste satser og vil automatisk blive trukket fra det betalingskort som oplyses ved check-in på skibet ved krydstogtets afslutning.

Inkluderet i prisen

Hos NCL er følgende altid inkluderet i prisen:

  • Ophold i valgte kahytstype
  • Helpension ombord (ikke specialrestauranter)
  • 24 timers roomservice, iste, vand, kaffe, te (selvbetjening i buffetrestauranten)
  • Fri adgang til alle klubber, barer og lounges
  • Shows og underholdning
  • Fitnessfaciliteter (holdtræning mod gebyr)
  • Swimmingpools og børneklubber.
Særligt for børn og unge

Ombord på NCL’s skibe findes fantastiske børneklubber for børn i alle aldre med masser af sjove aktiviteter og underholdning under hele krydstogtet.

Påklædning

I tråd med tankegangen Freestyle Cruising vil NCL heller ikke bestemme, hvordan du skal gå klædt ombord på dit krydstogt. Har du lyst til at gå afslappet klædt, gør du det, og har du lyst til at klæde dig pænere på ved middagen eller forestillingen om aftenen, så gør du det. Med NCL har du frihed til at holde ferie som du har lyst til.

Loyalitetsprogram

NCL har deres eget loyalitetsprogram, Latitudes Rewards. Som medlem af Latitudes Rewards optjener du point jo flere gange du rejser med NCL. Pointene bliver omregnet til forskellige loyalitetstrin, som udløser forskellige fordele du kan nyde godt af under dit krydstogt.

Rangali Finolhu Island Drone Shot

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.