MSC Musica

- MSC Cruises
MSC Musica, som er bygget i 2006, er på 89.600 BRT, 300 meter lang, 33 meter bred, har 13 dæk og plads til 2500 passagerer.  

Se alle krydstogter med MSC Musica her

Selvom skibet er stort og har en kapacitet på op til 3.223 gæster, tilbydes en total oplevelse for alle. Der er således mange aktivitets tilbud ombord og ca. 1000 besætningsmedlemmer til at tage sig af gæsterne. Der kan bl.a. nævnes; 2 swimmingpools, 4 jacuzzis samt en separat børnepool, mini golf, tennisbane, golf simulator, bibliotek, biograf, duty free butikker, Internet center, teater, kasino, skønhedssalon og spa, fitnesslokale, diskotek, mange forskellige barer med underholdning, vinbar samt sushibar. Ydermere tilbydes specielle børneklubber for børn mellem 5-17 år, hvor der arrangeres forskellige aktiviteter. 

Kahytterne er på minimum 14 m² (balkonkahyt 17,8 m²) og indeholder dobbeltseng eller to enkelt senge, badeværelse med bruser samt opholdsplads med skrivebord. Desuden er der satellit TV, radio, mini bar, pengeskab samt hårtørrer og internetadgang (mod betaling).

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.