MSC Divina

- MSC Cruises
Oplev klassisk glamour i high-tech komfort ombord på vores nye gudinde af havene”.

Se alle krydstogter med MSC Divinia her

Sådan indleder MSC Cruises sin beskrivelse af deres nyeste skib, som blev døbt i Marseilles den 26. maj 2012 og skibets gudmor er ingen ringere end Sophia Loren.  

MSC Divina er søsterskib til MSC Splendida og MSC Fantasia, dog med nogle bemærkelsesværdige forbedringer. Den smukke Infinity Pool på agterskibet, med sin “beach zone” og tilstødende glassøjler og balustrader, tilbyder en unik udsigt over skibets kølvand. 

Skibet er på 139.400 brutto tons, 333 meter lang og skyder en fart på 23 knob. Der er plads til 3502 gæster, som bliver vartet op af en besætning på 1370. 

MSC Divina tilbyder 3 hoved restauranter. Hver enkelt kan prale af et top gastronomisk udvalg takket være de mange forskellige retter af høj kvalitet og respekt for fødevarerne; fra italiensk kød til den friske frugt. Hvert produkt er frisk og omhyggeligt behandlet. Retterne spænder fra traditionelle og velsmagende Middelhavs retter, til de mest raffinerede internationale opskrifter. 

Oplev glamour fra fortiden med alle bekvemmeligheder af det 21. århundrede, takket være MSC’s unikke italienske stil.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.