MSC Bellissima

- MSC Cruises

MSC byder velkommen til det højteknologiske krydstogtsskib, Bellissima.

Et innovativt design med blandt andet den nye ’MSC for mig- teknologi’ muliggør en helt ny krydstogtsoplevelse. For eksempel er loftet på det indvendige promenadedæk udstyret med en spektakulær 80 meter lang LED-skærm, som skaber en animeret himmel over butikker og restauranter. 

Med sin jomfrusejllads den 24. marts 2019, åbnes op for fantastiske krydstogtsoplevelser i det sydlige Europa. Skibet kan rumme op til 5700 gæster og tilbyder blandt andet nye familiekahytter til større familier samt nye kahytskategorier med privat jacuzzi.

MSC Bellissima tilbyder ligesom sit søsterskib MSC Meraviglia et bredt udvalg af underholdning. For eksempel kan du som gæst nyde to nye ’Cirque du Soleil’ shows, træne med udsigt til det blå hav eller nyde afslappende behandlinger i Aurea Spa. Der er rig mulighed for at køle af ved poolen eller more sig i vandlandet. MSC Bellissimas poolområde er designet som en fredfyldt og smuk oase med en afslappende atmosfære både om dagen og aftenen. Om aftenen forvandles området ved Horizon-poolen til et festligt, udendørs danse- og underholdningsområde. Skibet har desuden 10 forskellige restauranter og 20 barer ombord, hvor du kan mødes med venner og familie.


Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.