Middelhavets førende krydstogtrederi

MSC Cruises har sin oprindelse fra Italien og startede oprindeligt i shippingindustrien. MSC Cargo har i dag udviklet sig til et af verdens førende fragtrederier. I 1988 startede krydstogteventyret da rederiet annoncerede deres køb af krydstogtskibet Monterery og derved grundlagde MSC Cruises. Siden er krydstogtflåden kun blevet udvidet og udvalget af krydstogter og destinationer intensiveret. I dag er MSC Cruises et af Middelhavets førende krydstogtrederier og med deres lovning om gæstfrihed, hjemlig stemning og kærlighed til livet sætter de sejl over det meste af verden.

Sejlområde

MSC Cruises sejler til mange spændende destinationer, verden over. Hovedprogrammet er placeret i Middelhavet og Caribien, hvor rederiet sejler året rundt. Resten af rederiets sejlprogram er delt op efter sæson og går til destinationer i Nordeuropa, Atlanten, Antillerne, Cuba, Sydamerika, Nordamerika, Sydafrika og Mellemøsten. MSC byder også på spændende World Cruises.

Se krydstogter med rederiet

Om skibene

MSC’s flåde er stødt voksende og nye skibe kommer løbende til. Skibene inddeles i skibsklasserne Armonia, Meraviglia, Meraviglia Plus, Fantasia, Musica og Seaside. De største skibe kan medtage helt op til 4900 passagerer ad gangen. For dem alle gælder, at skibene er indrettet i europæisk/italiensk stil.

Masser af underholdning

Skibene byder på masser af underholdning såvel indendørs som udendørs, der er således noget at foretage sig for hele familien. Med både teater, shows og massevis af events både dag og aften, for både børn, unge og voksne, kommer ingen til at kede sig. Skibene tilbyder ligeledes poolområde, shopping, fitness og diverse sportsudbud samt spaafdeling med velværende behandlinger. Ombord er der også flere restauranter, cafeer og barer at vælge imellem.

Aktuelle tilbud og kampagner med MSC Cruises

Check-in og udflugter

Når du rejser med MSC Cruises kan du foretage check-in online, så snart du har booket krydstogtet. Vi anbefaler at foretage check-in online, så ventetiden i havnen forkortes og du kommer hurtigere ombord. Efter bestilling af dit krydstogt vil du modtage et booking nr. som du skal bruge både ved check-in og ved bestilling af udflugter på de forskellige destinationer.

Check-in og bestilling af udflugter 

 

Kahytskategorier

Indkvarteringen ombord på MSC’s krydstogtskibe favner bredt og du kan vælge imellem både indvendige kahytter, udvendige kahytter, balkon kahytter og suiter.

Derudover kan kahytter og suiter bestilles med forskellige oplevelser, herunder Bella, Fantastica og Aurea. Eksempelvis svarer Bella oplevelsen til det rene krydstogt uden ekstra service tilknyttet kahytten, men til den mest fordelagtig pris.

MSC Aurea

Aurea oplevelsen refererer til særligt udvalgte oplevelser for krop og sjæl. Du får 40% rabat på en specifik forudbetalt SPA-pakke, og giver adgang til Aurea spaområdet.
Du får fortrinsret ved ombordstigning og kommer nemt og hurtigt til din kahyt, hvor du finder et sæt med skønhedsprodukter, badekåbe og tøfler.
Du kan vælge helt frit, hvornår du vil spise middag i en særligt afgrænset del af restauranten. 

MSC Yacht Club

På 9 af MSC’s skibe findes den eksklusive MSC Yacht Club, hvor du har mulighed for at booke en kahyt eller suite med særlige Yacht Club fordele og adgang til et helt særligt område ombord, kun for Yacht Club passagerer.

Nyd det private Yacht Club område, All-Inclusive drikkevarepakke og de velværende spafordele. Lad batterierne op i de elegante omgivelser, nyd udsigten fra loungen med panoramavinduer eller slap af ved det private poolområde. Området byder også på en gourmet restaurant, jacuzzis, soldæk og en privat poolbar.
Kom ombord og læn dig tilbage i en verden med høj service døgnet rundt.

Fordelene ved et ophold i en MSC Yacht Club kahyt eller suite er mange, nyd eksempelvis godt af prioriteret check-ind og check-ud, 24-timers butlerservice, roomservice og concierge service. Glæd dig til lækre og luksuriøse kahytter og suiter, samt bløde badekåber og tøfler.

Du kan nyde dine måltider i den private MSC Yacht Club restaurant, ubegrænsede drinks og drikkevarer i MSC Yacht Club området samt ubegrænsede drikkevarer i alle barer og restauranter over hele skibet. Du har ligeledes adgang til skibets eksklusive områder og lounges kun for voksne, samt adgang til en direkte elevator til spaafdelingen. Kort sagt vil du få et krydstogt du sent vil glemme, når du booker en MSC Yacht Club suite.

Restauranter ombord

Ombord på MSC’s skibe er der rig mulighed for at få stillet både sult og tørst. Spis din morgenmad, frokost og aftensmad i a la carte restauranten eller buffetrestauranten. Køkkenerne byder på lidt for enhver smag, både internationale og italienske retter. Ombord finder du også en række specialrestauranter, med forskellige temaer og køkkener.

Drikkevarepakker

Hvilke drikkevare der er inkluderet under dit krydstogt, afhænger af hvilken kahytsoplevelse du har valgt. Du har mulighed for at tilkøbe en drikkevarepakke til dit krydstogt alt efter ønske og behov.

MSC tilbyder drikkevarepakker i flere forskellige prisklasser, indeholdende alt lige fra alkoholfri børnepakker, til pakker med øl og vin til måltiderne, til premium barpakken til den kræsne spirituskender. Tal med din rejsekonsulent om hvilken drikkevarepakke som er bedst for dig.

Drikkepenge

Drikkepenge til skibets personale er IKKE inkluderet i krydstogtets pris. Drikkepenge afregnes efter faste satser og vil automatisk blive trukket fra det betalingskort som oplyses ved check-in på skibet ved krydstogtets afslutning.

Inkluderet i prisen

Hos MSC Cruises er følgende altid inkluderet i prisen:

  • Ophold i valgte kahytstype
  • Helpension ombord (ikke specialrestauranter)
  • Vand, kaffe og te (fra selvbetjeningsautomaterne i buffetrestauranten, åbent 20 timer i døgnet)
  • Shows og underholdning
  • Fitness- og sportsfaciliteter (holdtræning mod gebyr)
  • Swimmingpools og børneklubber.
Særligt for børn og unge

Ombord finder du programmer for børn og unge med masser af underholdning både om dagen og om aftenen. I børneklubben tager det uddannede personale sig af børnene, der er opdelt i 3 aldersgrupper. De forskellige klubber tilbyder aktiviteter, der er tilpasset alderstrinene, og der er så meget at lave, at børnene aldrig vil kede sig.

Påklædning

MSC Cruises har ingen decideret politik hvad angår påklædning ombord og de fleste gæster er overvejende afslappet klædt. Vi anbefaler derfor at man klæder sig alt efter aktivitet, eksempelvis behageligt og afslappet ferietøj ved udflugter, på stranden eller ved poolen og måske lidt pænere til middagen i specialrestauranten eller forestillingen om aftenen.

Loyalitetsprogram

MSC Cruises tilbyder loyalitetsprogrammet Voyagers Club. Voyagers Club er for dig som elsker at rejse på krydstogt med MSC og det er ganske gratis at blive medlem. Som medlem samler du point jo flere gange du rejser med MSC og får adgang til en række rabatter og tilbud både inden og under dit krydstogt. Dine indsamlede point kan bruges til at opgradere dit medlemskab så du får adgang til endnu flere fordele.

Kvinde Kigger På Ipad

Få inspiration i din indbakke

Skriv dig op til nyhedsbrev og deltag i konkurrencen om at vinde et rejsegavekort på 5.000 kr. Læs vores konkurrencebetingelser.