Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Lüftner Cruises ****

Se alle aktuelle krydstogter med Luftner Cruises her

Lüftner Cruises rangerer blandt de bedst kendte arrangører af flodkrydstogter på de europæiske floder. Virksomheden, som blev grundlagt for mere end 30 år siden, har sat nye standarder for luksusflodkrydstogter. 

Innovativt og samtidigt traditionsrigt tilbyder dette østrigske rederi med sit fremragende internationale omdømme sine passagerer en skøn komfort ledsaget af enestående service i en atmosfære af klassisk elegance. Rederiet garanterer den højest mulige grad af sikkerhed med den nyeste maritime teknologi og erfarne besætninger på hvert Amadeus skib. Samtidigt er Lüftner Cruises et forbillede med en ægte vilje til at overholde de økologiske principper og miljømæssige foranstaltninger, der er grundlæggende for driften af bæredygtige krydstogter gennem de vidunderlige europæiske landskaber.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.