Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Katarina Line

Se alle aktuelle krydstogter med Katarina Line her

Katarina Line er en af Kroatiens førende krydstogtspecialister med en flåde på 50 motor-sejlskibe, og rederiet garanterer deres afgange fra ultimo april til medio oktober. Skibene afgår fra de store havne i Opatija, Split og Dubrovnik og udfører sejladser i hele Kroatien. Katarina Line opererer på en ugentlig basis og sejler syv forskellige ruter, der dækker alle højdepunkterne langs den kroatiske kyst og øerne i skærgården. 

Med en flåde på over 50 skibe, der spænder fra basis til luksusindkvartering, er disse kroatiske krydstogter ideelle for enkeltpersoner såvel som grupper, der søger efter krystalklart hav og dejlige strande, ligesom mulighed for at udforske de smukke, gamle kystbyer og øerne i den kroatiske skærgård, som for eksempel Hvar, Korcula, Brac , Dubrovnik, Makarska, Rab og Krk. 

Katarina Line kan skræddersyes til specifikke behov og kan også anbefales som syv dages krydstogter før eller efter konferenceture, én-dags-udflugter men også korte weekendture for koncerner eller særlige begivenheder.


Læs mere

Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.