M/S Nordstjernen

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib M/S Nordstjernen – en ældre dame med masser af charme, tilsat nye og moderne bekvæmmeligheder.

Skibet M/S Nordstjernen er opkaldt efter stjernen, berømt for at hjælpe søfarende gennem tiden, med at navigerer mod nord. Skibet blev oprindeligt bygget i 1956 på skibsværftet Blohm & Voss. Efterfølgende er skibet blevet grundigt moderniseret i 2000 og senest renoveret i 2014. I dag fremstår M/S Nordstjernen som den perfekte base til en moderne ekspeditionsrejse til arktiske egne.

På trods af moderniseringen har man forsøgt at bevare skibets oprindelige stemning og atmosfære. Derfor har man bevaret alle originale kunstværker, samt det klassiske træinteriør kombineret med ny messing, hvilket er gennemgående for hele skibets indretning. Ombord finder man hyggelige indvendige og udvendige kahytter af forskellig karakter og størrelse.

Den flotte udsigt kan nydes udendørs fra det store overdækkede udsigtsdæk, som gør det muligt at komme helt tæt på naturen i alt slags vejr, eller indvendig fra Panoramaloungen. Ombord finder man både en cafe og en spisestue, som står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Herudover byder skibet også på en bar og en butik.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Har du en oplevelsesrejsende gemt i maven, så skal du måske med?

Tekniske data: Antal passagerer: 149 / Antal sengepladser: 150 / Antal dæk: 4

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Ørjan Bertelsen 

Se alle aktuelle krydstogter med M/S Nordstjernen

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.