M/S Maud

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib M/S Maud - en nyrenoveret herlighed.
Skibet M/S Maud er oprindeligt bygget i 2002 på skibsværftet Fosen Mek. Verksted i Norge. Skibet bar tidligere navnet M/S Trollfjord, men vil i løbet af 2021 gennemgå en gennemgribende indvendig renovering og blive omdøbt til M/S Maud og vil tage gæster med på opdagelse langs de storslåede norske kyster og smukke polare områder.

Skibet får et navn med lange traditioner. Navnet Maud kommer fra en af historiens mest berømte polarbåde, Roald Amundsens båd fra 1917, som var opkaldt efter den norske dronning Maud. Skibet vil være udstyret med moderne komfort og med naturlige skandinaviske materialer som et gennemgående element i indretningen. Ombord finder man indvendige og udvendige kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse. Glæd dig til en stilfuld og afslappet atmosfære både i kahytterne og i fællesarealerne ombord.

Ombord kan man vælge mellem tre forskellige restauranter, med både skandinaviske og internationale menukort. Trænger du til at røre dig rummer skibet også en række fitnessfaciliteter. Herudover byder skibet også på flere barer, en butik, et nyt og lækkert videnskabscenter, samt trådløs internetadgang.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse!

En mere bæredygtig fremtid

Skibet vil være udstyret med en avanceret udstyrspakke og et mere bæredygtigt design. Skibet er i isklasse 1C og er således særlig velegnet til ekspeditionsrejser i polare områder. Desuden er skibets motorer suppleret af en batteripakke, som er med til at reducerer skibets miljøpåvirkning.

Tekniske data: Antal passagerer: 528.  Skibet er 135,75 m langt og har 9 dæk.
 
Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten.

Se alle krydstogter med M/S Maud

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.