M/S Fridtjof Nansen

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på M/S Fridtjof Nansen – seneste tilføjelse i den nye generation af Hurtigrutens specialbyggede ekspeditionsskibe og opkaldt efter den norske eventyrer Fridtjof Nansen.

Skibet M/S Fridtjof Nansen forventes at være færdigbygget i Q3 2020 på skibsværft Kleven Yards i Norge. Indretningen og designet ombord afspejler de storslåede landskaber skibet sejler igennem og interiøret er præget af lækre skandinaviske materialer, såsom granit, eg, birk og uld. Skibet har fået sit navn efter den norske eventyrer, videnskabsmand, humanist og Nobels fredspris modtager Fridtjof Nansen, som er kendt for sin nytænkning angående arktiske ekspeditioner.

Kahytterne og suiterne ombord fremstår afslappende og stilfulde, alle er udvendige og halvdelen har endda privat balkon. Skibet har herudover både inden- og udendørs udsigtsdæk, hvorfra gæsterne ombord kan nyde udsigten og opleve naturen på helt tæt hold.

Hele 3 restauranter står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Menuerne er inspireret af rige norske traditioner, såvel som international madlavning. Skibet byder også på et lækkert pool dæk, med infinitypool og jacuzzi. Herudover er der også et stort motions- og wellnesscenter ombord.

Vil du blive klogere på ekspeditionen, kan du besøge Nansens videnskabscenter. Her tilbydes gæsterne spændende læring, samt en større forståelse for de områder skibet sejler i. Ekspeditionsteamet ombord har stor erfaring og viden og vil fungerer som dine guider på rejsen.

Skibet er bygget med en ny og miljøvenlige hybridteknologi, ligesom søsterskibet M/S Roald Amundsen. Den nye teknologi gør det muligt at reducere brændstofforbruget og CO2-udledningen fra skibet med hele 20%. Udover at være miljøvenligt er skibet også bygget til sejladser i arktiske farvande og har derfor al nødvendigt udstyr ombord, som denne slags ekspeditionsrejse kræver og som kan sikre sikker landgang i fjerne egne.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse! Skal du med?

Tekniske data: Antal passagerer: 530 / Længde: 140 m / Antal dæk: 11

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Oclin


Se alle aktuelle krydstogter med M/S Fridtjof Nansen

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.