M/S Fram

- Hurtigruten Explorer
Velkommen ombord på Hurtigrutens ekspeditionsskib M/S Fram – missionen er at få gæsterne tættere på naturen.

Et krydstogt i de arktiske egne byder på sjældne naturoplevelser, som er svære at få på egen hånd. Vi giver dig muligheden for at blive en af de indviede! På et krydstogt med M/S Fram kommer du tæt på den vilde natur og oplever dens råhed og styrke, mens du står ved rælingen og ser de gigantiske isbjerge glide forbi.

Skibet M/S Fram er bygget i 2007 på skibsværftet Fincantieri i Italien; men vil i 2020 gennemgå en større renovering. Skibets design forener luksus og høj komfort med en hyggelig atmosfære. Skibets indretning og interiør er designet af arkitekten Arne Johansen og er inspireret af grønlandske og skandinaviske traditioner. Den grønlandske kunstner Ane Birthe Hove er hovedkunstneren bag udsmykningen. Andre kunstnere, hvis værker pryder M/S Fram, er grønlænderne Miki Jakobsen, Julia Pars og Isle Hessner.

Ombord finder man kahytter og suiter af forskellig karakter og størrelse, alle med privat bad og toilet. Den flotte natur kan nydes udendørs fra observationsdækket eller indendørs fra den luksuriøse panoramalounge. Små skylights i loftet giver et smukt lysindfald og loungens kæmpe panoramavinduer strækker sig helt op og udgør den yderste del af loftet.

Den store spisesalon, med panoramavinduer, står klar til at servicerer gæsterne ombord når sulten melder sig. Udenfor på dækket kan du nyde varmen fra den opvarmede jacuzzi, i kombinationen med den frostklare luft. Trænger du til at røre dig rummer skibets spa-afdeling også et fitnesscenter med udsigt over dækket, samt 2 saunaer. Konferencerummet i biografstil giver også mulighed for at høre spændende foredrag undervejs. På skibet findes også en internetcafé.

M/S Fram er bygget som ekspeditionsskib og designet til at sejle i vanskelige isforhold, også steder hvor ingen andre skibe før har været. Derfor er udstyret ombord også specialudviklet til denne slags ekspeditioner.

Fordelene ved en skibsrejse er mange. Du skal f.eks. kun pakke ud én gang, og så følger dit værelse med på hele ruten. Du bestemmer selv, hvilke udflugter du vil deltage i, og der er god tid til besøg i byer og bygder undervejs. Udsigten til den storslåede natur kan nydes overalt på skibet - ja sågar fra jacuzzien – det er hvad vi kalder en moderne oplevelsesrejse! Skal du med?

Tekniske data: Antal passagerer: 318 / Antal kahytter/suiter: 127 / Antal dæk: 8

Skibsbilledet er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Andrea Klaussner

Se alle aktuelle krydstogter med M/S Fram

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.