Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Hurtigruten Explorer skibe

Har du en eventyrer gemt i maven og kunne du tænke dig at udforske verdens arktiske egne? Sejl med Hurtigruten på ekspeditionsrejse. 

Rederiet Hurtigruten blev grundlagt i 1893 af Kaptajn Richard With og startede med at arrangerer krydstogtsrejser langs den norske vestkyst. Siden er trangen til nye eventyr vokset, flere skibe og nye ruter er kommet til og i dag tilbyder Hurtigruten krydstogt-ekspeditioner til nogle af verdens fjerneste og koldeste egne, såsom Antarktis, Svalbard, Grønland, Island, Norge og Patagonien.

De fleste forbinder Hurtigruten med nogle af verdens smukkeste sørejser med mange spændende anløb og udflugter undervejs. På en ekspeditionsrejse med Hurtigruten vil du komme helt tæt på den rå og uberørte natur som både vil overvælde og fascinere dig. 

Hurtigrutens skibe er specialbygget til sejlads i polarområder og det nyeste udstyr og teknologi gør at sikkerheden ombord er helt i top. Herudover er skibets indre designet med tanke på gæsteoplevelsen og tilbyder derfor nogle yderst moderne og komfortable rammer på rejsen.

I observations-loungen, som har store panoramavinduer og komfortable siddepladser, kan du sidde og nyde dem utrolige udsigt til den smukke og til tider barske natur, som langsomt glider forbi. Hurtigrutens køkken er kendt for virkelig god mad og i restauranten kan du uanset hvor du sidder, nyde den smukke udsigt. 

Billedet herover er venligt stillet til rådighed af Hurtigruten. Fotograf: Andrea Klaussner

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.