Zuiderdam

- Holland America Line

Servicen er absolut i top med 842 ”crew members” ombord.


Se alle krydstogter med Zuiderdam her

Zuiderdam er fra 2002 og er et af de nye og større skibe fra Holland America’s Vista class.

Skibet har 2 swimmingpools med spa, hvoraf den ene kan blive overdækket, når man sejler i koldere områder, som Alaska. Derudover er der også basketballbane, volleyballbane, golf simulator, bibliotek, biograf, butikker, Internet center, spa område og fitness center. Om aftenen kan man se Las Vegas shows i en af de to show lounges, gå i kasino, på natklub eller sidde og nye udsigten i observationsloungen. 

I midten af skibet ligger et tre-etagers atrium, og midt i atriummet hænger en smuk søhest udformet i krystal. Dette udsøgte stykke kunst er blot et eksempel på al den smukke kunst du vil kunne opleve som gæst på Zuiderdam. Her spiller kunst nemlig et rigtig stor rolle. Andre specielle kunstværker om bord er et maleri af Dronning Beatrix af Andy Warhol og en art deco inspireret elevatordør i aluminium. Derudover er der mange spændende antikviteter om bord. 

Ydermere tilbydes aktiviteter for især børn. Der er specielle børneklubber for børn og teenagere mellem 5-17 år.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.