Rotterdam

- Holland America Line
Rotterdam er fra 1997 har en kapacitet på op til 1.320 gæster og servicen er absolut i top med 595 besætningsmedlemmer.  

Se alle krydstogter med Rotterdam her

Der er et lækkert teak-dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere eller nyde duften af hav i liggestolene. Vil man hellere gå inden døre kan man beundre skibets store kollektion af kunst samt gøre brug af de adskillige aktiviteter ombord. 

Der findes både en en indendørs swimmingpool samt en udendørs, som kan overdækkes og dermed benyttes i al slags vejr. Indendørs kan man benytte sig af skibes bibliotek, butikker, Internetcenter, kunst og foto galleri, kasino, og om aftenen er der underholdning i skibets show-lounge. 

Der tilbydes utallige aktiviteter for både voksne og børn: The Ocean Spa og skibets fitness center ligger fremme i skibet, med fin udsigt mens man træner. Her kan man bestille skønhedsbehandlinger eller gå i dampbad og sauna. Der er specielle børneklubber for børn og teenagere mellem 5-17 år.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.