Nieuw Statendam

- Holland America Line

Holland America Lines Nieuw Statendam sejlede sin jomfrurejse i 2018 og er således et af de nyeste skibe i flåden.

Se alle krydstogtstilbud med Nieuw Statendam

Krydstogtskibet kan, som rederiets nyeste og største, rumme op til 2650 passagerer. Nieuw Statendam bliver en del af Pinnacle-klassen og søsterskib til ms Koningsdam.

Ombord er der et stort udvalg af restauranter, som blandt andet tilbyder fisk og skaldyr, grillmad samt retter fra både det franske, det asiatiske og det italienske køkken. Som noget helt nyt tilbyder rederiet kulinariske specialiteter krydret med friske urter fra det skibets eget krydderurtecenter (i glasmontre lige ved siden af køkkenet).

Der tilbydes masser af underholdning ombord for både voksne og barnlige sjæle. Blandt andet i teateret The World Stage, som har en 270-graders LED-skærm, der bruges til de mange optrædener, men også ved den store Lido Pool, hvor der vises film under stjernehimmelen på åbent vand. Desuden findes der forskellige sportsaktiviteter og børneklubber samt spa og kurbadsfaciliteter.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.