Nieuw Amsterdam

- Holland America Line

Nieuw Amsterdam er fra 2010 og tilhører Holland America Lines’ Vista Klasse.

Se alle krydtogter med Nieuw Amsterdam her

Servicen er absolut i top med 942 besætningsmedlemmer ombord.  

Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere eller benytte sig af liggestolene. Skibet har to udendørs og en indendørs swimmingpool, jacuzzi samt en separat børnepool, basketballbane, volleyballbane, bibliotek, biograf, butikker, Internet center samt Culinary Arts Center præsenteret af ”Food & Wine” magazine, hvor der vises madlavning af nogle af verdens bedste kokke.

Kunst har en høj prioritet ombord på alle Holland America Lines skibe, så mange smukke malerier kan ses ombord. Desuden findes der en stor skønhedssalon og rederiets største fitness center. Der er også mange andre interessante kendetegn ved Holland America Lines skibe, blandt andet Exploration Cafe, som er en cyber-cafe, Culinary Arts Center hvor der fremvises madlavningsshows, glas elevatorer og en italiensk restaurant. Om aftenen kan man se store Las Vegas shows i en af de to show lounges, gå i kasino, natklub eller sidde og nye udsigten i observations loungen mens musikken spiller. Ydermere tilbydes aktiviteter for børn. Der er specielle klubber for børn og teenagere mellem 5-17 år.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.