Maasdam

- Holland America Line
Maasdam er fra 1993, men er blevet renoveret flere gange.

Se alle krydstogter med Maasdam her

Skibet vejer 55.451 BRT og har en kapacitet på op til 1.266 gæster. Servicen er absolut i top med 557 ”crew members” ombord.  

Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere eller benytte sig af liggestolene. Der er to swimmingpools med jacuzzi, hvoraf den ene kan blive overdækket, når man sejler i koldere områder, som Alaska. Der er desuden basketballbane, tennisbane, bibliotek, biograf, butikker, samt Culinary Arts Center præsenteret af ”Food & Wine” magazine, hvor der vises madlavning af nogle af verdens bedste kokke. 

Kunst har en høj prioritet ombord på alle Holland America Lines skibe, og du kan nyde mange smukke malerier og antikviteter om bord. I skibets hjerte er der et tre-etagers atrium, med en stor krystal figur, som kan ses fra alle tre etager. 

I Exploration Cafe, kan man lære mere om destinationerne, høre musik eller bruge Internettet. Der er en stor skønhedssalon i et smukt indrettet spa område og man kan træne i det store fitness center. Om aftenen kan man se store Las Vegas shows i en af de to show lounges, gå i kasino, på natklub eller sidde og nye udsigten i observations loungen mens musikken spiller. 

Ydermere tilbydes aktiviteter for især børn. Der er specielle børneklubber for børn og teenagere mellem 5-17 år.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.