Amsterdam

- Holland America Line

Velkommen til Holland America Lines hyldest til den Hollandske hovedstad - Velkommen til krydstogtskibet Amsterdam.

Se alle krydstogter med Amsterdam her

Krydstogtskibet Amsterdam fra Holland-America Line blev bygget i 2000 og er det tredje skib i flåden, som er blevet opkaldt efter den hollandske hovedstad. Indretningen ombord er præget af spændende kunst og malerier. 

Ombord finder man et bredt udvalg af kahytter og suiter, samt hele 5 restauranter at vælge imellem. Der er et lækkert teak dæk hele vejen rundt om skibet, hvor man kan promenere, eller benytte liggestolene, hvorfra man nyde den fantastiske udsigt mod havet. 

Skibet tilbyder også adskillige aktivitets- og underholdningsmuligheder, herunder en basketballbane, en tennisbane, et bibliotek, et kasino, et teater, en biograf, et shopping-område, et internet-center, jacuzzi, samt 2 udendørs swimmingpools. Skibet tilbyder ligeledes aktiviteter for børn. Der er klubber for børn og teenagere i alderen 5-17 år.

Har du brug for en velværende stund, kan du besøge The Greenhouse Spa & Salon, hvor du kan bestille et bredt udvalg af spa behandlinger, samt benytte både dampbad og sauna. Skibet huser også et velassorteret fitnesscenter, som gør det muligt at holde formen under dit krydstogt. 

Tekniske data: 1380 passagerer, 600 besætningsmedlemmer, skibet er 237,7 meter langt, 32 meter bredt og har 12 dæk.
Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Heidi, Helle, Henrik, Louise

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.