M/S Diana

- Göta Kanal

M/S Diana er det yngste af rederiets skibe, der er bygget på Finnboda-værftet uden for Stockholm og blev lanceret i 1931.

Se alle krydstogter med M/S Diana her.

M/S Diana er det yngste af rederiets skibe, der er bygget på Finnboda-værftet uden for Stockholm og blev lanceret i 1931. Der er 25 kahytter på tre dæk. Spisestue og opholdsstue findes på det mellemste dæk og det øverste brodæk tilbyder et overdækket agterdæk, hvorfra der er en perfekt udsigt.

M/S Diana har spisestue og opholdsstue bygget som ét rum, hvilket gør hende særdeles velegnet til møder eller konferencer for op til ca. 50 personer. Hun blev renoveret i 2003. I 2012 blev alle kahytter på det nederste dæk ombygget, og spise- og opholdsstuen blev også fuldstændig renoveret. Skibets møbler og atmosfære er bibeholdt i den oprindelige stil for at afspejle den tid, hvor skibet blev bygget.

I spisestuen serveres morgenbuffet, frokost (2 retter) samt aftensmad (3 retter).

Kahytterne om bord på M/S Diana er smagfuldt indrettet med detaljer i messing og med smukke tekstiler. Kahytterne er små, hvilket giver et godt indblik i, hvordan man rejste før i tiden. Størrelsesmæssigt kan kahytterne sammenlignes med en sovekupé i et tog. I kahytterne findes en kommode med håndvask (varmt og koldt vand). Alle kahytterne er udvendige og ligger over vandlinjen. 

Kahytterne har ikke privat toilet og brusebad. I stedet har M/S Diana fælles toiletter på alle dæk og brusebade på brodækket og på hoveddækket. De ligger alle tæt på kahytterne, og når du har låst døren bag dig, er dit privatliv sikret. De fælles toiletter og brusebade har samme charmerende stil som skibets øvrige indretning og rengøres flere gange om dagen.

M/S Diana er charmerende men gammel. Det betyder, at dørtærsklerne er høje og trapperne er stejle. Desuden foregår de fleste udflugter til fods. Personer med handicaps bør derfor oplyse det ved booking og medbringe en medhjælper.

M/S Diana blev i 2009 føjet til listen over de skibe, der betragtes som vigtige af de nationale maritime museer.

Læs mere

Hoteloverblik

Sammensæt en pakkerejse med dette hotel

Bemærk: Det er ikke muligt at bestille et tilbud udelukkende med hotel. Når du sender en forespørgsel herunder, vil det altid være en hel pakkerejse inkl. flyrejse og andre rejseønsker, du måtte have
Ønsket afrejsedato
Beskriv alle dine rejseønsker herunder inkl. eventuelle ønsker til flyrute, fleksible datoer, udflugter undervejs osv.
Kontaktdetaljer
Tilmelding til nyhedsbrev
Du har ikke udfyldt alle felter korrekt! Udfyld venligst manglende felter.
Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.