Rederier

  • Rejsetid

  • Bedste årstid

  • Tidsforskel

Göta Kanal

Se alle aktuelle krydstogter med Göta Kanal her

Et krydstogt på Göta-kanalen på et af de smukke, historiske kanalskibe er som en rejse ind i en anden verden. Du slukker din mobiltelefon, lader hverdagsstressen bag dig og giver dig selv et par dage med total afslapning, god mad, spændende møder og hyggelige samtaler. 

Göta-kanalen er en af de mest bemærkelsesværdige vandveje i verden og en af transportforbindelserne mellem Sveriges to største byer.

Hvert af de tre smukke, historiske skibe er designet til at passe til den mest snævre sluse på kanalen som en hånd i en handske. Bygget i 1874, M/S Juno er verdens ældste registrerede skib med overnatning. M/S Wilhelm Tham blev bygget i 1912 og det yngste skib, M/S Diana, i 1931.

Skibene er blevet omhyggeligt renoveret og bibeholdt i deres oprindelige stil for at afspejle den tid, hvor de blev bygget.

Der er tre kahytsklasser, en på hvert af skibets dæk - det øverste dæk med broen, det mellemste og det underste dæk. Størrelsen af kahytterne er sammenlignelig med et mindre soverum på et tog. De fleste af dem er udstyret med køjesenge. Der er en håndvask i hver kahyt, og der er fælles toiletter og brusere på hvert dæk.

Måltiderne serveres i den elegante spisestue, der er indrettet med mahogni og messing. Salonen er et sted for socialt samvær, samtale eller læsning i en bog fra vores lille skibsbibliotek. I et adstadigt tempo vil du nyde den smukke natur, der passerer forbi på den anden side af rækværket.

Bådene er charmerende, men gamle. Det betyder, at dørtærsklerne er høje og trapperne er stejle. Desuden foregår de fleste udflugter til fods. Personer med handicaps bør derfor oplyse det ved booking og medbringe en medhjælper.

Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.