Queen Elizabeth

- Cunard
Skibets art deco udsmykning vil gengive den legendariske glansperiode for krydstogtsrejser og de aktiviteter, der tilbydes om bord, som for eksempel restauranter med dans og en Cunard klassisk filmklub, vil fortrylle Cunards faste gæster, ligeså vel som nye gæster.

Se alle krydstogter med Queen Elizabeth her

Som søsterskib til Queen Victoria, løfter Queen Elizabeth den rige arv fra det første Cunard skib af samme navn, med detaljer og kendetegn fra sine forgængere, Queen Elizabeth og Queen Elizabeth 2. 

Queen Elizabeths overdådige fællesrum tæller blandt andet en himmelstræbende og yndefuld Grand Lobby, som strækker sig over tre dæk med pragtfulde buede trapper og et ekstra højt Queens Room med særligt fremstillede glaspaneler, paneler med glasmaleri, udsmykkede balkoner og et dansegulv af træ. 

Den nye Garden Lounge med det fabelagtige tag med udsigt, inspireret af glashusene ved Kew Gardens, tilbyder spisning og dans under stjernerne. Det rummelige Games Deck tilbyder et udbud af unikke aktiviteter, såsom bowling på plæne, kroket, og bordtennis og vil være de perfekte omgivelser for raffinerede og elegante havefester. 

Queen Elizabeth kan bryste sig af en ny Britannia Club Restaurant, som tilbyder gæster, der bor i AA Club balkonkahytter, en luksuriøs og elegant single seating restaurant, lavet på grund af populariteten af dette koncept om bord på Queen Mary 2.

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.