Rederier

 • Rejsetid

 • Bedste årstid

 • Tidsforskel

Cunard

Cunard logo

Se alle aktuelle krydstogter med Cunard her

Siden 1840 har Cunard været med til at sætte standarden for, hvad der er god service og luksus ombord på en krydstogskib. Det er uden tvivl et rederi med en lang og glorværdig, historie som du tydeligt fornemmer, når du er ombord. Der findes ingen andre selskaber i verden, der har krydstogter mellem Europa og USA, flere gange årligt. Den klassiske transatlantiske crossing, skal simpelthen opleves mens man er gæst på Queen Mary 2. 

Traditionel krydstogtsstemning

Du vil som gæst ombord på Cunard opleve store saloner, ægte balsale, lange brede promenadedæk samt stil og klasse. Sammen med gæster, der klæder sig i smoking og lange gallakjoler til middag, giver det den autentiske krydstogtstemning, hvor du med garanti ikke er i tvivl om, at du befinder dig på en ægte oceanliner.

Cunard har sørget for, at der er et væld af aktiviteter, du kan vælge imellem når du er ombord på deres skibe. Du finder nogle af de største biblioteker, som afholder forelæsninger. Du kan også handle i skibets butikker, træne i fitnesscenter, slappe af i spaafdelingen eller flade ud og nyde solen på det store åbne teaktræsdæk i en af de mange liggestole. 

Maden, som bliver serveret ombord, har rødder i det klassiske traditionelle engelske køkken og er piftet op med inspiration fra internationale køkkener. Størstedelen af gæsterne spiser middag i den stilfulde Britannia restaurant, hvor der er to middagstider. Ombord på skibet finder man også mere eksklusive restauranter; Princess og Queens Grill Restaurant, hvor gæster fra de større suiter spiser middag (her er der kun én middagstid). 

Efter middagen kan du vælge blandt de mange forskellige former for underholdning. Du kan opleve et stort udbud af underholdning, dans og musik, hvor du kan finde både en jazz pub, klassisk musik, pianobar og Broadway shows. 

Dette rederi kan anbefales til alle, der ønsker et traditionelt og autentisk britisk krydstogt, som bærer præg af ”de gode gamle dage”. 

Hvor sejler Cunards skibe?

Udover krydstogter fra Europa til USA tilbyder Cunard Line også en række almindelige krydstogter, hvor du kan finde alt fra world cruises til krydstogter til Norge, Middelhavet, Caribien, New Zealand, Asien, Orienten, Panama-kanalen, Sydafrika, Sydamerika, Mexico, Hawaii, Canada, Alaska, New England og Nordeuropa. 

Kahytter og suiter ombord

Kahytterne er rummelige og starter ved en størrelse på 14 kvadratmeter i en indvendig kahyt og går op til 209 kvadratmeter i den største suite. Når du booker en suite, er concierge- og butlerservice inkluderet samt adgang til Queens eller Princess Grill restaurant til middag. Her kan du nyde din middag mellem kl. 18.30 til 21.00. Disse restauranter er udelukkende for gæster, som har reserveret en suite i Princess eller Queens Grill kategorierne. 

Kahytterne er store og yderst elegant indrettet med komfort som:

 • Store flotte håndklæder og badekåber 
 • Lækkert og blødt sengetøj 
 • Oplyste spejle, massagebrusehoveder og kvalitets hårtørrer 
 • Shampoo, balsam og lotion fra ”Elemis” 
 • TV med dvd-afspiller 
 • Gratis frisk frugt 
 • Gratis is service 
 • Gratis 24 timers roomservice 

Spisning ombord

Cunard er den sidste bastion i den gamle oceanliner tradition, der tildeler restaurant efter, hvilken kategori du bor i. Princess suiter-gæsterne spiser i Princess Grill og de større suiter i Queens Grill, hvor du selv bestemmer med hvem, og hvornår du vil spise. Står din livret ikke på menuen, så forsøger køkkenet at tilberede den efter dit ønske. De almindelige kahytter har spisning i Britannia restauranten på fast tidspunkt og samme bord hver aften. 

Hovedrestauranten - Formel (se dresscode i skibets avis). Britannia restauranten er yderst elegant, og du fornemmer historien og træder tilbage i tiden, når du kommer ind i restauranten. 5 – 6 retters menuer med udbud fra det engelske og internationale køkken. Åben til morgenmad, frokost og middag. Fast spisetidspunkt og -bord hver aften (tidlig eller sen). Har man bestilt Britannia Club bestemmer man selv tidspunkt i Britannia restauranten. 

King’s Court - Buffetrestaurant QM2 (uformel restaurant). Stor buffetrestaurant, som strækker sig ud i næsten et halvt dæk langs begge sider af skibet. Den storslåede buffet er anrettet i midten af området med mange små, hyggelige områder langs siderne, men der er ingen udendørs siddepladser. Om aftenen er området delt i tre separate afslappede restauranter. 

Lido Café – Buffetrestaurant QV & QE. Uformel, afslappet påklædning. Åben for morgenmad, frokost og middag. I skibets avis kan du se, hvilken type af mad, der vil være i fokus om aftenen – skaldyr, asiatisk osv.

Tillægsrestauranter:

Todd English - Formel (se dresscode i skibets avis) QM2. Tillæg til frokost USD 20 og middag USD 30. Todd English er en prisbelønnet amerikansk stjernekok og restauratør, kendt for sit innovative middelhavskøkken og overdådige desserter. Stemningen i Todd English er klassisk og indbydende. Det føles helt sikkert som en 5-stjernet restaurant, og det er en af de bedste restauranter til søs. 

Verandah Grill – Formel (se dresscode i skibets avis). Pris pr. ret fra USD 6 til 18. Verandah er Queens Elizabeths og Queen Victorias formelle specialrestaurant og din invitation til at smage moderne franske retter. 

Golden Lion Pub - Uformel. Traditionel engelsk pub mad 

Queen Room - Formel (se dresscode i skibets avis). Den elegante tradition, for afternoon tea serveret af tjenere med lange hvide handsker mens orkesteret spiller, skal opleves en gang på et krydstogt med Cunard. 

Børneklubber

Der er børneklub for børn og unge på 3 – 17 år, hvor der arrangeres en masse aktiviteter for børnene. Har du planlagt, at skulle afsted med småbørn har skibene også gode børnefaciliteter, og hvor der med garanti vil være underholdning til flere timer. 

Fitness og sport ombord

På Cunards skibe finder du et stort fitnesscenter med moderne udstyr. Du kan ligeledes gøre nytte af aerobic-, yoga-, pilates-, cykling- og zumbahold (mod tillæg), eller nyde sportsgrene som bordtennis, tennis, basketball, volleyball og walk-a-mile. Golfudflugter i udvalgte havne (mod tillæg). 

Inkluderet i prisen

Når du køber en krydstogtrejse med Cunard er følgende inkluderet i prisen: 

 • 5-retters menu i a la carte restauranten 
 • Fantastiske retter i buffetrestauranten 
 • Kings Court 
 • Burger og hotdog i grillen ved poolen 
 • 24-timers roomservice 
 • Iste, vand, kaffe og te (ved selvbetjeningsstationerne i buffetrestauranten) 
 • Fri adgang til alle diskoteker, barer og lounges (karaoke-party, dansetimer og meget mere) 
 • Aktiviteter ombord 
 • Spektakulære sceneshows i teateret 
 • Live musik med bands og orkestre 
 • Comedy og internationale sangere 
 • Kasino 
 • Fitnesscenter og løbebane 
 • Pools og Whirlpools 
 • Basketball- og volleyballbane 
 • Bibliotek og kortspilsrum
Læs mere
Vil du til ?

Klik på knappen herunder for at gå videre til afrejsekalenderen og priserne. Mange af vores rejseforslag kan du tilpasse, som du ønsker, med valg mellem flere forskellige hoteller, spændende udflugter og andre tilvalg.

Send en rejseforespørgsel

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.