River Navigator

- Cruiseaway
Flodkrydstogtskibet River Navigator danner perfekte rammer om et spændende krydstogt på Donau gennem smukke landskaber og hyggelige byer.

Se alle aktuelle krydstogter med River Navigator

Pladsen på de 4 dæk er optimalt udnyttet til dejlige fællesområder og velindrettede kahytter. Det 5-stjernede MS River Navigator er bygget i 2002 og senest renoveret i 2013. Skibet har plads til 134 passagerer og er 110 meter langt. 

Faciliteter om bord:
Om bord er der reception, elevator (fra hoveddæk til øvre dæk) samt lift til soldækket, bibliotek, fitnessrum samt mulighed for gratis Wi-Fi, når forbindelsen tillader det. I skibets lille butik kan der købes postkort, souvenirs fra skibet samt personlige fornødenheder som tandbørste m.m. På soldækket er der solstole og rygeområde. I receptionen kan der købes vand før udflugterne, ligesom der udleveres kort over anløbsbyerne efter behov. 

Kahytter:
Skibet har 69 kahytter, alle udvendige med vindue og eget bad og toilet, hårtørrer, aircondition, skriveplads, TV og sikkerhedsboks. På badeværelset er der sæbe og shampoo. Ved ankomsten byder skibet på 1 stor flaske kildevand i kahytten - evt. efterfølgende forbrug vil blive påført din regning. 
Kahytter på Navigator-dækket (øvre dæk) har fransk altan med store glasskydedøre, der kan åbnes. Kahytter på Explorer-dækket (hoveddæk) har panoramavinduer, som ikke kan åbnes. Kahytter på Neptun-dæk (nedre dæk) har mindre vinduer, som ikke kan åbnes.

OBS:
Vær opmærksom på, at det kan være nødvendigt at flere skibe ligger uden på hinanden, så man skal gå fra skib til skib for at komme i land. 

Læs mere

Hoteloverblik

Har du spørgsmål?

Kontakt os på

krydstogt@profilrejser.dk
/
70 200 100

Anna, Louise, Heidi, Helle, Henrik

Rejsekonsulenter, Profil Rejser

Vi kan hjælpe dig

Har du spørgsmål til rejsen eller ønsker du en specialdesignet rejse, kan vi selvfølgelig hjælpe dig - vi skræddersyr også rejser fra bunden af! Kontakt en af vores rejsespecialister og find frem til din drømmerejse.